HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

Δημιουργία Λογαριασμού

*

*

*

*

*

*

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 17:16

9 Στρατηγικές για χρήση βίντεο με πολύ χαμηλό κόστος για την μικρομεσαία επιχείρηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όλο και περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις προωθούν την εικόνα τους μέσα από τα social media. Είναι πλέον κοινή λογική ότι αυτά αποτελούν ένα πολύ καλό εργαλείο ανάπτυξης πωλήσεων. Πόσες από αυτές όμως το κάνουν με την χρήση βίντεο; Και αν δεν το κάνουν είναι γιατί δεν υπάρχουν τα εργαλεία; Ή μήπως είναι η έλλειψη στρατηγικής που δεν τους το επιτρέπει. Διαβάστε λοιπόν 9 στρατηγικές για την χρήση του βίντεο στην επιχείρησή σας.

 

  1. Δημιουργία του βίντεο. Μέχρι πριν από λίγο καιρό το να κάνεις ένα διαφημιστικό βίντεο για την επιχείρηση απαιτούσε τρομερή ενέργεια και κόστος! Έπρεπε να βρεις εταιρία, κάμερες, σενάριο, ηθοποιούς κλπ. Πλέον με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας ένα μέτριο τηλέφωνο μπορεί να τραβήξει υψηλής ποιότητας βίντεο, οι εταιρίες στο διαδίκτυο που μπορούν να σου φτιάξουν το βίντεο χρεώνουν 100 με 500€ και στο παραδίδουν μέσα σε μια βδομάδα! Εάν δε έχετε έστω και κάποια βασική σχέση με υπολογιστές υπάρχουν σελίδες (Powtown) όπου και μόνοι σας μπορείτε να φτιάξετε αρκετά καλά βίντεο με έτοιμα πρότυπα και πολύ χαμηλό κόστος!
  2. Χρήση απομακρυσμένων επαγγελματιών. Δεν είναι λίγες οι εταιρίες που μέσα από το youtube μπορούν να πάρουν μια ιδέα σας και να την μεταμορφώσουν σε εικόνα, με δικό τους μοντάζ και παραγωγή και να σας το δώσουν έτοιμο απλά να το προωθήσετε (πολλές κάνουν ακόμα και αυτό το κομμάτι).
  3. Προώθηση. Μετά την δημιουργία του βίντεο πρέπει να γίνει η σωστή προώθηση του για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από πλατφόρμες όπως Youtube, Facebook, Google+, Dailymotion, Vimeo και άλλα. Μια καλή ιδέα και ένα έξυπνο γύρισμα μπορούν να κάνουν ένα βίντεο πασίγνωστο χωρίς κανένα απολύτως κόστος.
  4. Μάρκετινγκ και βελτιστοποίηση. Το συχνότερο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι επιχειρηματίες που έχουν την διάθεση να προβληθούν μέσα από την χρήση του βίντεο είναι ότι δεν χρησιμοποιούν σωστά τα εργαλεία. Π.χ. εάν δεν ανεβάσεις τις σωστές λέξεις κλειδιά σε σχέση με την επιχείρηση στο Youtube το βίντεο δεν θα έχει καθόλου εμφανίσεις από αναζητήσεις. Τέτοια λάθη γίνονται πολύ συχνά και κοστίζουν σε επισκέψεις και απογοήτευση.
  5. Οι σελίδες με μικρά βίντεο. Ένα νέο ρεύμα επίσης που άρχισε να κυριαρχεί είναι αυτό του micro video blogging. Σελίδες όπως το Snapchat, Instagram, Twitter, Dubsmash πλέον προωθούν πολύ τα μικρά βίντεο μέσα από τα οποία οι χρήστες επικοινωνούν. Με ‘ερασιτεχνικού’ τύπου βίντεο αλλά έξυπνα και μικρά μια επιχείρηση μπορεί να ανεβάσει κατά πολύ το Brand Awareness και εντελώς δωρεάν!
  6. Ζωντανές συνδέσεις βίντεο. Πρόσφατα ενώ ήμουν στο Facebook έπεσε στο timeline μου η ζωντανή σύνδεση κάποιων αγώνων crossfit που ήθελα να παρακολουθήσω. Το αποτέλεσμα; 2 ώρες κολλημένος στην οθόνη μου! Είναι πλέον πολύ διαδεδομένο η ζωντανή σύνδεση και προώθηση βίντεο. Συνεντεύξεις, event, παρουσιάσεις προϊόντων και πολλά άλλα είναι καταπληκτικά εργαλεία.
  7. Μην πουλάτε, εκπαιδεύστε. Το χειρότερο λάθος που κάνουν όσοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτό το είδος της προβολής είναι να προσπαθούν να πουλήσουν μέσα από το βίντεο. Απλά δείξτε κάτι εκπαιδευτικό σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία σας, κάτι ενδιαφέρον και αστείο, και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα!
  8. Μαρτυρίες. Τίποτα δεν λειτουργεί καλύτερα από το μάρκετινγκ συστάσεων. Σκεφτείτε μόνο πόσες φορές πήγατε σε κάποιο μαγαζί γιατί σας είπαν ότι είναι πολύ καλό. Προβάλλετε λοιπόν σε βίντεο τις μαρτυρίες των πελατών σας που είμαι σίγουρος ότι είναι ευχαριστημένοι από την υπηρεσία ή το προϊόν σας και την πολύ καλή εξυπηρέτησή σας!
  9. Ανοιχτά webinar. Μπορείτε να μιλήσετε με πολύ κόσμο και να ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα κάνοντας ένα δωρεάν webinar (όπως αυτό εδώ!) και δίνοντας ποιοτικό περιεχόμενο που θα σας ανεβάσει σαν Brand και θα σας βοηθήσει να χτίσετε την εικόνα που σας αξίζει.

Καλή τύχη σε όλους!

Διαβάστηκε 881 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 16:06
Yiannis Miliatsis

Founder of Bizman.gr Everything sales and crossfit! Just keep on bringing coffee!

facebook.gifInstagram-Button.png main-qimg-33b994cd5ded3fc9cfc4849743beef68.gif FInd-Me-On-LinkedIn2.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

https://www.facebook.com/yiannis.miliatsis
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
TOP