HOW TO SHOP

1Κάντε login ή δημιουργήστε λογαριασμό.
2Δείτε την παραγγελία σας.
3Πληρωμή και αποστολή! 

Εάν συνεχίζετε να έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info[ @ ] Bizman.gr . Ευχαριστούμε!

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 9:00πμ - 6:00μμ
Σαβ- 9:00πμ-5:00μμ

Δημιουργία Λογαριασμού

*

*

*

*

*

*

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ PASSWORD? NO PROBLEM!

*

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 20:43

5 από τα καλύτερα blog για μάρκετινγκ που μπορείς να βρεις.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το να έχεις ένα πετυχημένο blog μπορεί να αποδειχθεί μια δουλειά που χρειάζεται αφοσίωση για πολύ καιρό. Όχι όμως εάν γνωρίζεις τα μυστικά του μάρκετινγκ! Και που τα βρίσκεις αυτά; Στα καλύτερα blog για μάρκετινγκ που κυκλοφορούν. Σας παραθέτουμε λοιπόν αυτά που, προσωπικά, θεωρούμε απαραίτητα για κάποιον που ασχολείται με το μάρκετινγκ. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα όμως τα παρακάτω είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν. Προσοχή είναι όλα στα αγγλικά!

 

 

HubSpot Blog

To HubSpot είναι ίσως το καλύτερο CRM που μπορεί να έχει κάποιος που ασχολείται με τις πωλήσεις και όχι μόνο. Το γνωρίζω γιατί αυτό χρησιμοποιώ (μετά από πολλούς πειραματισμούς) πλέον και εγώ. Εκτός από αυτό έχει και απίθανες δυνατότητες Marketing Automation. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι το φανταστικό blog του το οποίο ασχολείται με μάρκετινγκ και πωλήσεις. Έχει άπειρο δωρεάν υλικό, είναι πάντα μπροστά από τα υπόλοιπα με έρευνες και πολύ χρήσιμες πληροφορίες και τα άρθρα του έχουν αξία πραγματική. Δείτε και μόνοι σας!

 

Neil Patel blog

Γνώρισα τον Neil Patel μέσα από ένα μικρό βίντεο που είδα στο youtube. Ασχολείται αρκετά με θέματα SEO και μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβείτε πολύ στα ranking της Google αλλά και στην επισκεψημότητα της σελίδας σας. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα video του γιατί σε μικρό χρόνο δίνει πολύ ποιοτικό περιεχόμενο. Να έχετε υπόψιν ότι κάποιες από τις συμβουλές του χρειάζονται λίγες γνώσεις προγραμματισμού για να εφαρμοστούν.

 

Venture Beat

Με έμφαση περισσότερο στα νέα της αγοράς, το παραπάνω blog είναι χρήσιμο για να μπορείτε να γνωρίζετε τις εξελίξεις στον χώρο. Έτσι όχι μόνο θα μπορείτε να βρείτε θέματα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες σας αλλά θα έχετε και την τελευταία πληροφόρηση  έχοντας έτσι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Jeff Bullas

Με πολλά άρθρα κάθε βδομάδα, αυτό το blog θεωρείται από τα καλύτερα καθώς ο ίδιος ο Jeff Bullas ή άρθρα του έχουν εμφανιστεί στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου. Οι συμβουλές του είναι βασισμένες σε πολύ έρευνα και με απλό τρόπο μπορεί κάποιος να τις εφαρμόσει.

 

Social Media Examiner

Ίσως το blog με το περισσότερο δωρεάν περιεχόμενο. Πραγματικά έχει τόσα πολλά πράγματα τα οποία μπορεί κανείς να κατεβάσει και να διαβάσει που δεν θα σας φτάνει ο χρόνος. Ειδικοί στα social media με εμπεριστατωμένα πάντα άρθρα, πολύ video και πολύ ποιοτικό περιεχόμενο! Δεν πρέπει να λείπει από την λίστα σας!

 

Bonus blog: Bizman Marketing Blog.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας που λένε. Αν και το μάρκετινγκ δεν είναι η πρώτη μας προτεραιότητα (οι πωλήσεις είναι η μεγάλη μας αγάπη) είναι όμως αναπόσπαστο κομμάτι του επιχειρίν και το κομμάτι του blog μας που είναι αφιερωμένο σε αυτό προσπαθούμε πάντα να έχει πολύ και ποιοτικό περιεχόμενο. Σύντομα θα έχει ακόμα περισσότερα πράγματα σε ακόμα πιο εύκολη μορφή για εσάς! To be announced…

 

Φυσικά εάν θέλετε να μας στείλετε κάποιο blog το οποίο δεν αναφέραμε με χαρά μας να το προσθέσουμε!

 

Καλή συνέχεια σε όλους!

Διαβάστηκε 155 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 20:46
Yiannis Miliatsis

Founder of Bizman.gr Everything sales and crossfit! Just keep on bringing coffee!

facebook.gifInstagram-Button.png main-qimg-33b994cd5ded3fc9cfc4849743beef68.gif FInd-Me-On-LinkedIn2.png

80e80942f5bd4af0a8a0e7b473c33b96HubspotCRMCertification

 Expert Ratinglogo736

https://www.facebook.com/yiannis.miliatsis
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
TOP