Τζιμ Κάρεϊ – Αριάνα Γκράντε: Ο δημόσιος διάλογός τους για την κατάθλιψη

Η Αριάνα Γκράντε έκανε ένα ποστ στο Instagram για την κατάθλιψη και σε αυτό χρησιμοποίησε μια ατάκα του Τζιμ Κάρεϊ. Ο ηθοποιός, μόλις το είδε, της απάντησε και ο διάλογός τους έγινε βάιραλ…

 

Η τραγουδίστρια ήθελε να ανοιχτεί στο κοινό για τα δικά της ψυχολογικά προβλήματα και τη σχέση της με την κατάθλιψη και στο ποστ της χρησιμοποίησε μερικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Τζιμ Κάρεϊ, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Η κατάθλιψη είναι το σώμα σου που λέει, “δεν θέλω να είμαι αυτός ο χαρακτήρας πια”. “Δεν θέλω να κρατήσω αυτό το avatar που έχετε δημιουργήσει στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ για μένα”». Η Αριάνα Γκράντε συνεχίζει ενθαρρύνοντας τον κόσμο να ξανασκεφτεί το τι σημαίνει «κατάθλιψη» και προτρέποντας σε «βαθιά ξεκούραση». «Το σώμα σας χρειάζεται να είναι καταθλιπτικό. Χρειάζεται βαθιά ανάπαυση από το ρόλο που προσπαθείτε να υποδυθείτε», έγραψε.

 

Η νεαρή τραγουδίστρια δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού, εκφράζοντας τον θαυμασμό που τρέφει για εκείνον από τότε που ήταν μικρή. «Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε σε μια από τις φωτογραφίες. Η νέα δημόσια τοποθέτηση της τραγουδίστριας σχετικά με την κατάθλιψη έρχεται λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της στο Twitter ότι αγωνίζεται για την ψυχική της υγεία.

 

Ο ηθοποιός ανταποκρίθηκε με ένα tweet στο οποίο λέει πόσο θαυμάζει το κουράγιο της και ότι αισθάνεται «ευλογημένος που έχει μια τόσο χαρισματική θαυμάστρια».



Η Γκράντε ευχαρίστησε τον Κάρεϊ για το μήνυμά του στο Twitter, προσθέτοντας: «Δεν νομίζω να ξέρεις πόσο σε λατρεύω και τι σημαίνεις για μένα. Σ’ ευχαριστώ που βρήκες το χρόνο να μου γράψεις. Είσαι πηγή έμπνευσης για μένα».

 

Τα συγκεκριμένα tweet πήραν εκατοντάδες χιλιάδες αντιδράσεις, καθώς οι χρήστες ενθουσιάστηκαν με την ανταλλαγή των δύο σταρ.

 

Πηγή: CNN

 

Αφήστε μια απάντηση