2 εργαλεία για την δημιουργία περιεχομένου για το blog σας!

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει κάποιος που ασχολείται με την δημιουργία περιεχομένου για το blog του είναι η διαρκής ανάγκη για καλές ιδέες. Πως αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα, που και εγώ ο ίδιος έχω είναι η αλήθεια, δημιουργώντας διαρκώς ποιοτικό περιεχόμενο για τους αναγνώστες σου;

Σήμερα θα δούμε 2 παρόμοια εργαλεία που εάν γνωρίζετε έστω και μέτρια αγγλικά θα σας βοηθήσουν να μην ξεμείνετε ποτέ από ιδέες. Πάμε να τα δούμε παρακάτω.

 

HUBSPOT’S BLOG IDEAS GENERATOR

Το HubSpot είναι και το CRM που χρησιμοποιώ, όμως έχει πάρα πολλά εργαλεία και ένα από αυτά τον τελευταίο καιρό είναι το HubSpot Blog Ideas Generator. Βάζοντας (στα αγγλικά) τρεις λέξεις (όπως πχ έβαλα εγώ content – blog – advice) σου δημιουργεί 5 τίτλους όπως βλέπετε στην εικόνα! Αυτό είναι πραγματικά μεγάλη βοήθεια γιατί στην ουσία είναι ο τίτλος, η ιδέα που χρειάζεσαι για να εμπνευστείς και να ξεκινήσεις να γράφεις. Δοκιμάστε το και πείτε μου την γνώμη σας!

 

 

CONTENT IDEA GENERATOR by PORTENT

Είναι παραπλήσιο με το προηγούμενο αλλά δίνει αρκετά διαφορετικά αποτελέσματα. Λειτουργεί όμως με τον ίδιο τρόπο, βάζεις στο πλαίσιο τις λέξεις που θέλεις και σου δημιουργεί έναν τίτλο όπως βλέπετε στις παρακάτω εικόνες!

 

 

 

Ελπίζω να σας βοήθησα να βρείτε πιο εύκολα περιεχόμενο να γράψετε στο blog σας. Εάν γνωρίζετε αγγλικά με αυτά τα εργαλεία μπορείτε να έχετε περισσότερες επιλογές!

 

Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους!

 

Αφήστε μια απάντηση