Ο Αλ Πατσίνο θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση.

ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝΑΣΗ

Al PacinoΤαινία για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Φερνάντο Μεϊρέγες (Η Πόλη του Θεού). Σύμφωνα με πληροφορίες, τον έλληνα κροίσο θα ερμηνεύσει ο Αλ Πατσίνο (αν και φήμες δεν αποκλείουν να δοθεί ο ρόλος στον Χαβιέ Μπαρδέμ).

 

 

Ο σκηνοθέτης στον λογαριασμό του στο Twitter αρκέστηκε απλά να πει ότι βρήκε τον ηθοποιό που θα ερμηνεύσει τον Αριστοτέλη Ωνάση.

 

Η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο του Πίτερ Έβανς «Νέμεσις: Η πραγματική ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το ερωτικό τρίγωνο που οδήγησε στην πτώση των Κένεντι».

 

Η ταινία θα επικεντρώνεται στις σχέσεις του Ωνάση με τον Μπομπ Κένεντι, ο οποίος πραγματοποίησε έρευνα στις εμπορικές δραστηριότητες του Ωνάση και του απαγόρευσε τις εμπορικές συναλλαγές σε αμερικανικό έδαφος.

 

Ο συγγραφέας του βιβλίου ισχυρίζεται ότι οι τεταμένες σχέσεις των δύο ανδρών, καθώς και ο αγώνας να ελέγξουν την Τζάκι Ο, οδήγησε τον Ωνάση στην απόφαση να χρηματοδοτήσει τη δολοφονία του Μπομπ Κένεντι.

 

Ο σκηνοθέτης αναζητά ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Τζάκι, ενώ πέρυσι είχε αφήσει να εννοηθεί ότι για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι θεωρεί ιδανικό τον Μάικλ Φασμπέντερ.

 

ΠΗΓΗ: in.gr

 

Αφήστε μια απάντηση