5 συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες προϊόντων

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που συναντάω όταν ξεκινάμε με κάποιον το eshop του είναι αυτό της φωτογράφησης των προϊόντων. Και δεν σταματάει εκεί. Ακόμα και όταν σχεδιάζουμε το τρόπο προώθησης μέσα από τα social media για τα προϊόντα πάλι πέφτουμε πάνω στο ίδιο πρόβλημα. Αποφάσισα λοιπόν να σας δώσω 5 συμβουλές φωτογράφησης προϊόντων για να κάνετε πιο εύκολα την διαδικασία. Δείτε παρακάτω.

Ζωντανέψτε τις εικόνες σας. Έχουμε συνηθίσει σε ρούχα κρεμασμένα από την κρεμάστρα, σε μοντέλα με συνηθισμένες πόζες. Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες αυτές βάζοντας κίνηση και ροή σε αυτές έτσι ώστε να φύγετε από τα στερεότυπα.

5tropoi-photografias-proionton1.PNG

Παίξτε με το background. Αλλάξτε το πίσω μέρος της εικόνας έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον. Μαρμάρινα τραπέζια, μονόχρωμοι τοίχοι και άλλες ιδέες αναδεικνύουν το προϊόν πολύ περισσότερο από το συνηθισμένοι βαρετό λευκό.

5tropoi-photografias-proionton2.PNG

Δείξτε τα προϊόντα σε χρήση. Και όχι μόνο στατικά σε κάποιο πλαίσιο. Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ πιο εύκολο για τον πελάτη να νοιώσει ότι μπορεί και ο ίδιος να το χρησιμοποιήσει.

5tropoi-photografias-proionton3.PNG

Δείξτε από τι είναι φτιαγμένο. Δείξτε από τι αποτελείται το προϊόν σας σε ένα ωραίο στήσιμο έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο γνωστό στους πελάτες σας και να τους είναι ακόμα πιο εύκολο να πάρουν την απόφαση να αγοράσουν!

5tropoi-photografias-proionton4.PNG

Μην φοβάστε να είστε δημιουργικοί. Βάλτε και άλλα στοιχεία στην εικόνα για να τονίσετε το προϊόν. Παίξτε και μην φοβάστε να εκτεθείτε. Όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκετε τι ταιριάζει περισσότερο στα δικά σας προίόντα και στο δικό σας κοινό.

5tropoi-photografias-proionton5.PNG

Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους και φυσικά εάν θέλετε και εσείς πανεύκολα και ΔΩΡΕΑΝ eshop κάντε click στην παρακάτω εικόνα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο rg.na1558851423mzib@1558851423ofni1558851423

 

Ecwid

Αφήστε μια απάντηση