5 Συμβουλές για το σωστό κουστούμι

Για επαγγελματικό και εκλεπτυσμένο ντύσιμο

20246 000 main

Για να έχετε ένα επαγγελματικό και εκλεπτυσμένο στυλ χωρίς να προκαλείτε με πολύ τολμηρές επιλογές στον χώρο εργασίας μπορείτε να λάβετε υπόψιν τις παρακάτω συμβουλές!

Suits-Guideline-s10-coordΤαιριάξτε τα χρώματα.

Προσέξτε όταν συνδυάζετε χρώματα στο επαγγελματικό ντύσιμό σας. Συνδυάστε ψυχρότερα χρώματα πουκαμίσων και γραβατών όπως γκρι, οινοπνευματί, πράσινο και αποχρώσεις του μπλε μαζί για ένα πιο δεμένο σύνολο. Αντίστοιχα,  συνδυάστε θερμότερα χρώματα μεταξύ τους για ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα.

Suits-Guideline-s10-insistΕπιμένετε σε ποιότητα και αξία.

Σιγουρευτείτε ότι έχετε ένα κλασικό κουστούμι που κάθετε τέλεια επάνω σας και είναι πολύ καλής ποιότητας για να φαίνεστε τέλειος όποτε το χρειαστείτε.

Suits-Guideline-s10-travelΠροσέξτε το πολύ στενό.

Σίγουρα φαίνεται πολύ καλύτερο το κουστούμι να είναι στα μέτρα μας και να το φοράμε αντί να μας φοράει αλλά το πολύ στενό όταν δεν έχουμε και τον κατάλληλο σωματότυπο είναι τελείως λάθος.

Suits-Guideline-s10-mixΡαμμένο στα μέτρα σας.

Ίσως δεν είναι εύκολο να το αποκτήσετε αλλά τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα καλοραμμένο κουστούμι αποκλειστικά για εσάς. Κανένα έτοιμο, όσο καλά και αν σας κάθεται δεν θα είναι το ίδιο με το ραμμένο για εσάς.

Suits-Guideline-f0945Τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Για επαγγελματικό ντύσιμο οτιδήποτε παραπάνω από ένα καλό ρολόι και μια βέρα ή ένα δαχτυλίδι είναι ίσως υπερβολή. Όχι piercingστην μύτη, δύσκολα σκουλαρίκι, όχι υπερβολικά πολλά βραχιόλια κτλ. Φυσικά εξαρτάται και από την θέση και την εταιρία, αλλά είναι καλό τα ‘περιττά’ να τα φοράμε μετά το οκτάωρο αν θέλουμε να δώσουμε την σωστή εικόνα. 

Αφήστε μια απάντηση