6 Τρόποι για να χρησιμοποιήσει το Βίντεο μια μικρή επιχείρηση

 

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις….το βίντεο;;;

Video Word CloudΑκούστε αυτό το στατιστικό: Το YouTube είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης με περισσότερες από 2 δις αναζητήσεις καθημερινά! Και δεν μιλάμε μόνο για viral βιντεάκια που δεν προσφέρουν τίποτα, μιλάμε για στοχευμένη αναζήτηση προϊόντων, αναλύσεις, παρουσιάσεις και πολλές άλλες πληροφορίες σχετικά με εταιρίες και υπηρεσίες.

 

Ως ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης πρέπει να βρείτε τρόπο να το εκμεταλλευτείτε αυτό. Εδώ θα σας κάνουμε 6 προτάσεις για να μπορέσετε να κάνετε τις κινήσεις που θα σας βοηθήσουν.

Παρουσιάσεις  και αναλύσειςΕύκολη υπόθεση. Πολύ πελάτες σας μπαίνουν και ψάχνουν στο διαδίκτυο πριν αγοράσουν, πολλοί από αυτούς προτιμούν την εικόνα από το κείμενο. Μια παρουσίαση προϊόντος ή υπηρεσίας από εσάς θα έχει μεγάλη ανταπόκριση σε αυτούς, στέλνοντας όλους τους ενδιαφερόμενους στην δική σας επιχείρησης. Με τον καιρό θα αποκτήσετε αξιοπιστία και όνομα στον χώρο σας και μόνο από τις συνεχείς παρουσιάσεις και αναλύσεις.

Καταγραφή παρουσιάσεων. Πολύ συνεργάτες σας είναι δραστήριοι στον χώρο τους με παρουσιάσεις προϊόντων, εκπαιδευτικές δράσεις, ομιλίες κτλ. Μπορείτε να πάρετε την άδειά τους και να βιντεοσκοπήσετε αυτές τις δράσεις και να τις προβάλλετε στο κανάλι σας, βοηθώντας και τον συνεργάτη σας και την επιχείρησή σας με την προβολή αυτή. Έτσι φαίνεστε πολύ πιο επαγγελματίες και με καλή δραστηριότητα στον χώρο σας.

Προβάλλετε την ιστορία σας! Για να φτάσετε εδώ που είσαστε, στην χώρα αυτή, σίγουρα έχετε είτε εσείς είτε οι άνθρωποι σας, υπάλληλοι και συνεργάτες, μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Προβάλλετε την και θα γίνετε πιο ανθρώπινος στους πελάτες σας. Θα μπει ένα πρόσωπο και μια ιστορία πίσω από την επιχείρησή σας. Θα δείξετε το πάθος σας και θα εμπνεύσετε.

Δείξτε το προϊόν σας σε δράση. Τι καλύτερο από το να δείξετε τι μπορεί να κάνει το προϊόν σας! Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις και με αυτόν τον άμεσο τρόπο οι πελάτες σας θα δουν ακριβώς τι κάνει αυτό που χρειάζονται. Θα μπουν στην θέση αυτού που το χρησιμοποιεί για λίγο και θα σας επισκεφτούν.

Δείξτε τα γραφεία σας. Μελετήσατε τόσο πολύ για να βρείτε τον καλύτερο χώρο για να προβάλλετε την επιχείρηση σας, αλλά αν δεν είστε μια μεγάλη επιχείρηση το πιθανότερο είναι τα γραφεία σας ή το κατάστημά σας να μην είναι σε κάποιον πολύ κεντρικό δρόμο που θα έχει πολύ μεγάλη προβολή. Δείξτε λοιπόν τα γραφεία σας στο κανάλι σας και κάντε μια ξενάγηση στον χώρο για τους διαδικτυακούς επισκέπτες σας.

Γνώμες πελατών. Η δημιουργία παρουσιάσεων με τους πελάτες που χρησιμοποιούν το προϊόν σας και είναι ευχαριστημένοι είναι ίσως η καλύτερη διαφήμιση. Είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον να ταυτιστεί και να αγοράσει τελικά ένα προϊόν όταν δει ότι ο διπλανός του είναι ευχαριστημένος από την αγορά αυτή!

Είδαμε λοιπόν μερικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε το βίντεο για να προβάλλετε την επιχείρησή σας. Εάν θέλετε να μοιραστείτε κάποιον ακόμα μπορείτε ελεύθερα! Καλή τύχη σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση