7 ελληνικές εταιρίες ανάμεσα στις 110 κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης

Μεγάλη διάκριση για την πορεία τους το 2014 – 2015

 

best greek companiesΣημαντική διάκριση για επτά ελληνικές εταιρείες οι οποίες συμπεριλήφθηκαν στη λίστα με τις 110 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στο πλαίσιο των European Business Awards 2014-2015.

Τα αποτελέσματα ανακοίνωσε η RSM Greece σε έναν διαγωνισμό στον οποίο οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης διακρίθηκαν με τον τιμητικό τίτλο «Ruban d’ Honneur».

Σε αυτές περιλαμβάνονται επτά ελληνικές εταιρείες που παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίο θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετέχουν.

 

Οι επτά ελληνικές επιχειρήσεις ανάμεσα σε στους 110 «Ruban d’ Honneur Recipients» που προκρίνονται στον τελικό είναι οι εξής:

  1. GREEN – GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK SA (The Business of the Year Award with Turnover of 26-150 m euro).

  2. AB Vassilopoulos (The Award for Environmental & Corporate Sustainability).

  3. ONEX (The RSM Entrepreneur of the Year Award).

  4. Coffee Island (The Growth Strategy of the Year Award).

  5. PHARMATHEN (The Growth Strategy of the Year Award).

  6. Genisis Pharma (The Chairman’s Selection).

  7. Spetses Mini Marathon (The Chairman’s Selection).

 

Παράλληλα, συνεχίζεται και η ψηφοφορία του κοινού η οποία θα αναδείξει τον National Public Champion, δηλαδή την εταιρεία από τους εθνικούς πρωταθλητές (National Champions) της κάθε χώρας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αυτής θα ανακοινωθούν στις 3 Μαρτίου και οι National Public Champions της κάθε χώρας θα παραμείνουν στην διαδικασία ψηφοφορίας η οποία θα συνεχιστεί πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ανάδειξη του European Public Champion.

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο.

 

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση