8 Λόγοι για τους οποίους το Βίντεο είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα διαφήμισης

 

Το βίντεο πρόκειται να απασχολεί το 90% των πληροφοριών στο διαδίκτυο πολύ σύντομα και είναι σίγουρο ότι πρέπει να το λάβετε υπόψιν σας.

online-video-advertisingΕίναι πλέον ολοφάνερο ότι η πλατφόρμα διαφήμισης με την μεγαλύτερη ανάπτυξη αυτόν τον καιρό είναι το βίντεο.

Στο διαδίκτυο οι διαφημίσεις που παίζουν βίντεο είναι όλο και περισσότερες και ο όγκος των βίντεο που διακινούνται μέσω διαφημίσεων έχει τρομακτική αύξηση τον τελευταίο καιρό. Αν το σκεφτεί κανείς καλά δεν είναι και μεγάλη έκπληξη αυτό που συμβαίνει. Πάντα ήταν δημοφιλές το βίντεο, και με την αύξηση των smartphone και των tablet είναι πλέον εύκολο τόσο να δημιουργεί κανείς, όσο και να διανέμει βίντεο. Θα δούμε λοιπόν σήμερα μερικούς από τους λόγους που το βίντεο έχει μπει πιο δυνατά από ποτέ στην καθημερινότητά μας.

Μπορείτε να προσθέσετε και τουςδικούςσαςφυσικά!

1. Μέσω των οπτικών και ακουστικών ερεθισμάτων γίνεται μεγαλύτερη πρόσληψη πληροφοριών. 58% περισσότερη για την ακρίβεια, σύμφωνα με το ινστιτούτο Φόρεστερ.

2. Υπάρχει μεγαλύτερη αναζήτηση για βίντεο. Μέσω των Google AdWords φαίνεται ότι το βίντεο πλέον είναι στην κορυφή των αναζητήσεων. Είναι για την ακρίβεια 53 φορές πιο πιθανό ένα βίντεο να εμφανιστεί στην κορυφή των αποτελεσμάτων σε μια αναζήτηση.

3. Έχει μεγαλύτερες προοπτικές. Μεγαλύτερες προοπτικές για να προωθηθεί και να γίνει πασίγνωστο (Gagnam Style)

4. Το προσέχουμε περισσότερο. 65% των στελεχών που βλέπουν ένα βίντεο επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προμηθευτή σύμφωνα με το βίντεο του Forbes στην ανάλυση CSuite.

5. Ο κόσμος προτιμάει το βίντεο από το κείμενο. Σύμφωνα με την ίδια ανάλυση 59% των στελεχών προτιμούν να δουν βίντεο παρά να διαβάσουν κείμενο και το 80% βλέπουν περισσότερο βίντεο σήμερα από ότι έναν χρόνο πριν.

6. Το βίντεο αυξάνει τις πιθανότητες αγοράς. Οι άνθρωποι που είδαν ένα βίντεο στο διαδίκτυο είναι 68% πιθανότερο να αγοράσουν το προϊόν σύμφωνα με την Comscore.

7. Το βίντεο δημιουργεί εμπιστοσύνη στο προϊόν. 52% των καταναλωτών λέει πως βλέποντας ένα βίντεο νοιώθουν πιο σίγουροι για τις διαδικτυακές τους αγορές. Όταν ένα βίντεο έχει μεγάλο όγκο πληροφοριών είναι 66% πιθανότερο να το ξαναδούν οι καταναλωτές.

8. Είναι πλέον ανέξοδο για τις εταιρίες να φτιάξουν ένα βίντεο. Ειδικά οι μικρές εταιρίες έχουν πλέον λύσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν πάρα πολύ χωρίς σχεδόν κανένα κόστος να κάνουν τα βίντεο τους.

Το βίντεο πρόκειται να απασχολεί το 90% των πληροφοριών στο διαδίκτυο πολύ σύντομα και είναι σίγουρο ότι πρέπει να το λάβετε υπόψιν σας. Δείτε και μερικούς τρόπους να χρησιμοποιήσει το βίντεο μια μικρή επιχείρηση.

Αφήστε μια απάντηση