Αλλάζοντας e-shop

Η δημιουργία eshop στην επιχείρηση είναι από τα σημαντικότερα σημεία της επιχείρησης, ειδικά εάν η επιχείρηση περιμένει πωλήσεις σε επίπεδα που θα την βοηθήσουν από το νέο της eshop.
 
 
Όταν λοιπόν βλέπεις ότι οι πελάτες δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν άνετα το νέο σου δημιουργήμα είσαι υποχρεωμένος να τους ακούσεις. Αυτό κάναμε και εμείς, έχοντας επικοινωνία με αρκετούς πελάτες οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να χρησιμοποιήσουν το eshop του bizman.gr, αποφασίσαμε να κάνουμε μια ριζική αλλαγή για την διευκόλυνση των πελατών και την πιο άμεση εξυπηρέτηση τους.

 

Περάσαμε λοιπόν από το εσωτερικό σύστημα της σελίδας μας σε μια συνεργασία που έχουμε εδώ και καιρό και πλέον υλοποιήσαμε και στην δική μας σελίδα ολοκληρωμένα, την πλατφόρμα του ECWID!
 
2018_07_16_10_44_12_Ecwid_logo_small_fullcolor.png
 
Με ένα απλό πρόσθετο στην σελίδα μας, εμφανίστηκε το eshop το οποίο είχαμε φτιάξει παλαιότερα, και μετά από μερικές ώρες που το ανανεώσαμε και φτιάξαμε κάποιες λεπτομέρειες το νέο μας eshop ήταν έτοιμο. Στο ECWID μπορεί να ξεκινήσει κάποιος εντελώς δωρεάν για 10 προϊόντα (αυτό που κάναμε και εμείς) και να συνεχίσει έτσι. Δείτε την σελίδα με τα πακέτα του για να δείτε πιο σας ταιριάζει. Προσωπικά χρειαστήκαμε το πρώτο πληρωμένο πακέτο του (15ευρώ τον μήνα) για την εισαγωγή downloadable products.

 

Προβλήματα που λύθηκαν.

 

Το βασικό πρόβλημα που είχαμε με το προηγούμενο e-shop ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχε ένα αξιόπιστο πρόσθετο για downloadable products, για προϊόντα δηλαδή ψηφιακά που απλά έπρεπε να τα κατεβάσει κάποιος. Με το ECWID λύθηκε άμεσα ανεβάζωντας εύκολα τα ψηφιακά προϊόντα μας και πλέον με την αγορά έρχονται στο inbox του αγοραστή.

 

Επίσης, δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε και το πρόσθετο του checkout με αποτέλεσμα να έχει αγοραστεί το OnePageCheckout με το οποίο λύθηκαν κάποια θέματα, αν και κάποιες φορές δεν το φόρτωνε σωστά. Τώρα πλέον λύθηκε και αυτό.

 

Κάτι που μου άρεσε στο νέο eshop είναι και το ότι μπορείς να έχεις ταμπέλες για τις προσφορές κλπ, όπως στην εικόνα που ακολουθεί.
 
alazontas-eshop.png
 
Συμπέρασμα.

 

Η πλατφόρμα ECWID ήταν ακριβώς αυτό που έλειπε για να μας κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη και stress free. Έχοντας κάνει και παλαιότερα άρθρα και βίντεο για την χρησιμότητά της μπορώ να πω πλέον ότι είμαι οπαδός της και την προτείνω σαν μια πάρα πολύ καλή λύση σε όσους θέλουν eshop. Σας παραθέτω και το πρόσφατο webinar που κάναμε για το ECWID
 

 
Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους! Εάν χρειάζεστε βοήθεια στην υλοποίηση του eshop σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Αφήστε μια απάντηση