Διαλέγοντας επαγγελματική κάρτα

Τι να προσέξετε και μερικές συμβουλές.

wood cardΈνα πολύ σημαντικό κομμάτι της διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησής σας είναι η επαγγελματική σας κάρτα. Σε σχέση με το κόστος της και το μέγεθός της είναι από τα πιο σημαντικά μάλιστα. Δεν είναι δυνατόν βέβαια η κάρτα σας να δώσει την πλήρη εικόνα της επιχείρησής σας αλλά μπορεί να δώσει μια δυνατή επαγγελματική εικόνα που ο πελάτης να θυμάται. Είναι η πρώτη εντύπωση που έχει ο πελάτη για την επιχείρησή σας, έχοντας ήδη μια πρώτη εικόνα από εσάς.

 

Η επιλογή του στυλ της κάρτας θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το στυλ τόσο το προσωπικό σας όσο και της επιχείρησης σας. Δεν μπορείτε π.χ. να είστε εργολάβος κηδειών και η κάρτα σας να είναι πολύχρωμη με σχέδια καρτούν επάνω…Παρακάτω είναι μερικά στυλ μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή της δικής σας κάρτας.

Βασικές κάρτες. Μαύρα γράμματα σε απλό άσπρο ή κρεμ χαρτί. Απλή και ξεκάθαρη είναι μια καλή επιλογή όταν στοχεύετε στην απλότητα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μην αρέσει σε κάποιον και μειώνονται πάρα πολύ οι πιθανότητες να σκεφτεί αρνητικά κάποιος.

Jewellery-Business-Cards

 

Κάρτες με εικόνες. Έχοντας την φωτογραφία σας στην κάρτα σας είναι σίγουρα ένας εύκολος τρόπος να σας θυμηθεί ο πελάτης την επόμενη φορά που θα σας δει. Μια εικόνα που να παραπέμπει στο επάγγελμά σας είναι πολύ πιο χρήσιμη από μια μεγάλη περιγραφή. Ακόμα και το χρώμα είναι πολύ καλό, όταν είναι το σωστό.

previewbig-plastic-business-card-printing

 

Ανάγλυφες κάρτες. Πολλές κάρτες δεν ξεχωρίζουν τόσο από τα χρώματά τους όσο από την υφή τους. Μπορεί να είναι από υλικά που δεν είναι συνηθισμένα όπως ξύλο, πλαστικό, μέταλλο κτλ. ή να έχουν ιδιόμορφο σχήμα. Είναι φυσικά αρκετά πιο ακριβές αλλά αν μπορείτε ίσως είναι καλό να κάνετε, έστω και μερικές, ώστε να έχετε ένα ακόμα όπλο στην τσέπη σας.

ultra-business-card-printer-tempe-az-unique

 

Πολλαπλών χρήσεων. Μια κάρτα μπορεί να κάνει και περισσότερα πράγματα από το να γράφει απλώς τα στοιχεία σας. Μπορεί να είναι και ένα κουπόνι προσφοράς, μπορεί να έχουν χάρτη με την τοποθεσία της επιχείρησής σας και άλλα.

Lowes-coupons

 

Καινοτόμες κάρτες. Εδώ ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι από καταπληκτικό έως καταπληκτικά αποτυχημένο. Όπως και να χει θα είναι κάτι που θα θυμάται ο πελάτης σας.

Designer-business-card

 

wozmetalproof

wood card

010

 

Προχωρώντας στην παραγγελία θα πρέπει να προσέξετε είναι το βάρος του χαρτιού και την πιθανή πλαστικοποίηση. Επίσης σε κάρτες που γίνονται από ασυνήθιστα υλικά και ανάγλυφες καλό θα ήταν να έχετε δείγμα στα χέρια σας πριν την μαζική παραγγελία. Επίσης πολύ προσοχή στα στοιχεία να είναι σωστά ώστε να μην παραγγείλετε χιλιάδες κάρτες με λάθος τηλέφωνο πχ επάνω. 

 

Αφήστε μια απάντηση