Δωρεάν course – εκπαίδευση στο Evernote

εκπαίδευση στο Evernote

To Evernote ήταν από τα πρώτα προγράμματα σημειώσεων που χρησιμοποίησα και το λάτρεψα! Τόσο που σε κάθε μου σεμινάριο, ή βίντεο παραγωγικότητας το πρότεινα σε όλους! Όμως διαρκώς πολύ φίλοι και συνεργάτες μου ζητούσανε να τους βοηθήσω με την οργάνωση στο Evernote. Έτσι ανακάλυψα ότι αν και στα αγγλικά έχει πάρα πολλά βίντεο με εκπαίδευση στο Evernote, στα Ελληνικά δεν έχει τίποτα! Για την ακρίβεια, μια αναζήτηση στο youtube για εκπαίδευση στο Evernote έβγαλε 2 δικά μου παλαιότερα βίντεο και τίποτα άλλο στα Ελληνικά.

Έτσι αποφάσισα κάνω ένα δικό μου μικρό online course με εκπαίδευση στο Evernote για να μπορέσω να βοηθήσω όλους όσους το χρειάζονται. Στην αρχή πίστευα ότι θα έκανα περισσότερα από 10 βίντεο για αυτό αλλά τελικά έκανα μόνο 4 με τα βασικά στοιχεία που πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιος που ξεκινάει να το χρησιμοποιεί τώρα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και το ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων έκανα την προσωπική αλλαγή από το Evernote στο ClickUp, ένα πρόγραμμα παραγωγικότητας που τα έχει όλα και είναι εξαιρετικά καλό για την συνεργασία με άλλους. Οπότε σήμερα σε αυτό το άρθρο θα έχουμε τα 4 αυτά βίντεο για το Evernote και ελπίζω να σας βοηθήσει αυτό!

clickup

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με το Evernote ή το ClickUp μπορείτε φυσικά να επικοινωνήσετε μαζί μου!

Αφήστε μια απάντηση