Η Google αναβαθμίζει το Gmail για να εμφανίζει αυτόματα τις φωτογραφίες.

 

gmail-googleΌλοι παίρνουμε διάφορα newsletter στο inbox μας. Πολλοί από εμάς κάνουν και τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις πότε πότε, βγαίνοντας από λίστες στις οποίες δεν έχουμε ιδέα πως μπήκαμε. Πολλές φορές επίσης εμφανίζουμε τις εικόνες για να δούμε ολοκληρωμένο ένα newsletter μιας εταιρίας που μας ενδιαφέρει. Με την ανακοίνωση της Google για την νέα λειτουργία των φωτογραφιών δεν θα χρειάζεται πλέον να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία.

 

Η Google αναβάθμισε το Gmail έτσι ώστε να δείχνει αυτόματα τις φωτογραφίες σε τέτοια newsletter τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό μας. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι αυτή η λειτουργία θα κάνει ασφαλέστερη την περιήγησή μας, όπως αναφέρει ο John RaeGrant, υπεύθυνος προγράμματος του Gmail, παλαιότερα το Gmail μας ρωτούσε εάν θέλουμε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες στο inbox μας για περισσότερη ασφάλεια. Τώρα θα τις εμφανίζει αυτόματα, καθώς δεν τις στέλνει από τον server του αποστολέα αλλά τις περνάει πρώτα από τους δικούς της server διασφαλίζοντας έτσι την διαδικασία.

Οι φωτογραφίες θα περνάνε μέσα από τα ίδια φίλτρα και τους ίδιους ελέγχους για spam και ιούς. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε να σας ρωτάει το Gmail αν θέλετε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες που σας έρχονται.

Το πιο πιθανό είναι να έχει ήδη ενεργοποιηθεί αυτή η αναβάθμιση του Gmail αλλά αυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας

Καλή συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση