Προώθηση μέσω συνέντευξης

proothiste

Home Media interview training

Ξέρετε πλέον πολύ καλά τι θα πει διαφήμιση. Δέχεστε επιθέσεις από αυτήν από κάθε μεριά. Η μετατροπή σε κλίκ μιας πληρωμένης διαφήμισης σε μια καμπάνια ή σελίδα δεν ξεπερνάει το 3-5% και αυτό μόνο εάν στηθεί με τον τρόπο που πρέπει. Δεν λέμε ότι είναι ανώφελο, κάθε άλλο. Αυτό που προτείνουμε είναι ο εμπλουτισμός μιας τέτοιας καμπάνιας με κάτι το οποίο θα τραβήξει πολύ περισσότερες αναγνώσεις και θα προκαλέσει πολύ μεγαλύτερο Brand Awareness. Αυτό είναι μια συνέντευξη του ίδιου του ανθρώπου που θέλει να προωθήσει την επιχείρησή του. Καμία διαφήμιση 300*100 δεν μπορεί να επικοινωνήσει πιο ολοκληρωμένα την εικόνα, την φιλοσοφία και τα επιχειρήματα μιας εταιρίας από τον άνθρωπο που την εκπροσωπεί. Δείτε λοιπόν τα ωφέλη μιας συνέντευξης στο Bizman.gr

 

 

 

 

 

  1. Απόλυτα επαγγελματικό στήσιμο και παρουσίαση της συνέντευξης σε συνεργασία με τον επιχειρηματία με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  2. Μόνιμη προβολή της εσαεί στην ενότητα συνεντεύξεις της σελίδας μας με συχνές προωθήσεις μέσα από τα social media μας.
  3. Αποστολή της συνέντευξης σε όλα τα μέλη της σελίδας μας μέσω Newsletter.
  4. Τοποθέτηση στο e-book το οποίο δημιουργούμε κάθε εξάμηνο με τις συνεντεύξεις και τα καλύτερα άρθρα μας και το οποίο στέλνουμε δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της σελίδας μας. Επίσης το e-book είναι διαθέσιμο για download από όλους για πάντα.bookcover1
  5. Τοποθέτηση διαφήμισης 300*200 στην αρχική σελίδα του blog του www.Bizman.gr στον μήνα στον οποίο θα δημοσιευθεί η συνέντευξη.
  6. Μπορούμε να προσθέσουμε (embed) οποιοδήποτε βίντεο στην συνέντευξη.
  7. Συνεχιζόμενη υποστήριξη της επιχείρησης με ανάρτηση όλων των Δελτίων Τύπου της.
  8. Ανάρτηση της 1ης αγγελίας (εργασίας ή συνεργασίας) της επιχείρησης δωρεάν.
  9. Δυνατότητα οποιασδήποτε ετεροχρονισμένης αλλαγής χρειαστεί άμεσα.
  10. Ασυναγώνιστο κόστος.

 

[row class=”all_modules”]

[module id=”192″]

[/row]

 

 

Αφήστε μια απάντηση