Μερικές ακόμα συμβουλές για το Πάσχα

Δείτε μερικές ακόμα συμβουλές για διαφήμιση της επιχείρησής σας.

Easter marketingΚάθε χρόνο τέτοια εποχή πολλές επιχειρήσεις κάνουν το κάτι παραπάνω στην προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών τους. Είναι δύσκολο στην σημερινή κατάσταση να είναι κανείς σίγουρος για τις κινήσεις αυτές και πολλές φορές γίνονται χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα, κέρδος δηλαδή. Δείτε μερικές συμβουλές ακόμα, και στο άρθρο μας από το 2013 μπορείτε επίσης να βρείτε κάποιες, που μπορεί να σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

 

 

 

Οι καταναλωτές προτιμούν τις γρήγορες λύσεις. Ετοιμάστε καλαθάκια με το καλύτερο προϊόν σας, ή πληροφορίες για αυτό αν είναι μεγάλο, και συμπεριλάβετε μια προνομιακή τιμή σε αυτό.

Το Πάσχα είναι η εποχή που συνδέεται περισσότερο με την ‘αναγέννηση’ και για εμάς είναι βαθιά θρησκευτική. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να ανακοινώσετε τότε ένα καινούργιο προϊόν ή μια ανανέωση γενικότερα της επιχείρησης.

Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την απροσδόκητη προσφορά αυτές τις μέρες. Μπορείτε να στείλετε με το ταχυδρομείο κάποια προσφορά ή σε επιλεγμένα καλούς πελάτες ένα δωρεάν προϊόν.

Δώστε με κάθε αγορά ένα εισιτήριο για ένα μεγάλο δώρο που θα κληρώσετε αυτές τις μέρες.

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε και παραλλαγές από τις παραπάνω συμβουλές που θα ταιριάξουν καλύτερα στην επιχείρησή σας και το προφίλ των πελατών σας, πάντως το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν αυτοί το πνεύμα με το οποίο προσεγγίζετε τέτοιες κινήσεις. Πρέπει να είστε δοτικοί για να κερδίσετε και μακροπρόθεσμα.

Καλή τύχη σε όλους.

 

Αφήστε μια απάντηση