Νέα δωρεάν webinars κάθε βδομάδα!

Μιλάμε για τις πωλήσεις

Ξεκίνησε η νέα χρονιά και φέτος ήθελα να έχουμε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας. Έτσι λοιπόν δημιουργούνται 2 νέες σειρές δωρεάν webinars κάθε βδομάδα για τα θέματα των πωλήσεων, της παραγωγικότητας και της αυτοβελτίωσης. Τα Sales Talk και Productivity Talk είναι εδώ με τα πρώτα επεισόδια την επόμενες ημέρες!

Κάθε Τρίτη στις 10 και κάθε Πέμπτη στις 10 λοιπόν θα έχουμε live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Linkedin, Youtube, Twitter) για αυτά τα θέματα!

Όμως αυτά τα live δωρεάν webinars κάθε βδομάδα έχουν κάτι το διαφορετικό! Μπορούν να διαμορφωθούν από εσάς. Απλά συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και προτείνετέ μας όποιο θέμα σας ενδιαφέρει να αναλύσουμε, να ασχοληθούμε και να εξερευνήσουμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδιά μας!

Μπορείτε να δείτε πολλά δωρεάν webinars στην σελίδα μας στο YouTube.

Επίσης μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εκπαίδευση πωλήσεων εδώ ή να επισκεφτείτε το blog μας.

Μιλάμε για την παραγωγικότητα

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση