Ο Αλέξιος Βανδώρος στο Productive Habits!

Με το επερχόμενο διπλό τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου του Productive Habits, του περιοδικού για τις Παραγωγικές Συνήθειες, να είναι στα σκαριά καλωσορίζουμε έναν ακόμα υπέροχο αρθρογράφο!

Ο​ Αλέξιος Βανδώρος είναι αρχιτέκτονας και τα τελευταία 10 χρόνια έχει αναπτυχθεί επιχειρηματικά σε μία πλειάδα δράσεων  σε διαφορετικούς τομείς.

Επιχειρηματικά αναπτύσσει τον όμιλο επιχειρήσεων του VaCo Group στους τομείς της Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης, Κατασκευής, Αντιπροσώπευσης Επίπλων πανελλαδικά με στόχο να επεκταθεί παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια!

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει ειδικές αρχιτεκτονικές εκδρομές σε διάφορους προορισμούς ανά τον κόσμο. To 2009 δημιούργησε την ομάδα ArchiTeam, με την οποία έχει πραγματοποιήσει τους διαδικτυακούς ιστότοπους ArchiTravel και ArchiPaper.

Ασχολείται ταυτόχρονα με την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του ανθρώπινου δυναμικού με τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών και δράσεων.

Από το 2016 η διαδρομή του συναντήθηκε με το χώρο του ΑποφασίΖω και ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο της προσωπικής εξέλιξης ως μαθητής της μεθόδου Καλογήρου. ​Το 2017 έγραψε το ebook με τίτλο  «Personal Branding – το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο»

​​

Ο σκοπός της ζωής του είναι να κάνει τον κόσμο ομορφότερο για τον εαυτό του και τους άλλους!

alexios1

alexios2

 

Αφήστε μια απάντηση