Ο μύθος της παραγωγικότητας

ο μύθος της παραγωγικότητας

Ασχολούμαι με την παραγωγικότητα αρκετό καιρό τώρα. Έχω ήδη πάρει μερικές πιστοποιήσεις, χρησιμοποιώ καθημερινά την μεθοδολογία GTD, κάνω ακόμα και σεμινάριο κάθε δύο μήνες για αυτήν. Όμως όσο περισσότερο ασχολούμαι με την παραγωγικότητα τόσο αρχίζω να καταλαβαίνω ότι πίσω από αυτήν υπάρχει ένας μεγάλος μύθος. Ο μύθος της παραγωγικότητας.  Ένας λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι αποτυγχάνουν στον τομέα της παραγωγικότητας και είτε δεν τα καταφέρνουν στην δουλειά τους, είτε δεν πραγματοποιούν τα όνειρά τους είναι δεν έχουν τις σχέσεις που θα ήθελαν να έχουν. Και σήμερα θα μιλήσω για αυτό.

Όσα εργαλεία και τεχνικές παραγωγικότητας να μάθει κάποιος δεν θα μπορέσει να έχει παραγωγή σε μέγιστο επίπεδο εάν δεν έχει μια ΕΜΜΟΝΗ με αυτό που κάνει. Η λέξη εμμονή είναι στις μέρες μας άμεσα συνδεδεμένη με κάτι κακό, κάτι το οποίο οδηγεί πάντα προς την καταστροφή. Αλλά δεν είναι έτσι. Μια λέξη την οποία θα πρέπει να φοβάται κάποιος είναι η λέξη ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. Μέτρια απόδοση στην δουλειά, στον γάμο, στις πωλήσεις, στα όνειρα, παντού. Και αυτό είναι καθολικά αποδεκτό! Η κοινωνία μας προωθεί την μετριότητα και κοιτάει αυτούς που έχουν εμμονή με κάτι ως απόκληρους.

clickup

Όμως η πραγματική παραγωγικότητα έρχεται όταν έχεις τόσο πάθος, αποφασιστικότητα, και επιμονή σε αυτό που κάνεις που θα μπορεί κάποιος να πει ότι έχεις εμμονή με αυτό. Και όταν αρχίσουν οι γύρω να το λένε αυτό τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πιστέψτε με, δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Όποιον και να δείτε που έχει μεγάλη επιτυχία, με όποιον και να μιλήσετε που είναι στο τοπ 1% στον τομέα του θα σας πει ότι έχει εμμονή με αυτό που κάνει. Φαίνεται πως δεν γίνεται αλλιώς. Για να πετύχεις πρέπει να βρεις αυτό που πραγματικά αγαπάς και να έχεις 100% εμμονή μαζί του. Το ΓΙΑΤΙ σου δηλαδή να είναι τόσο δυνατό που να μην σε αφήνει να ησυχάσεις εάν δεν δίνεις όλες σου τις δυνάμεις κάθε μέρα. Και τότε είναι χρήσιμα τα εργαλεία και οι μεθοδολογίες παραγωγικότητας.

Όσοι λοιπόν έχετε εμμονές και θέλετε να κάνετε παραπάνω πράγματα δείτε το online course παραγωγικότητας που έχουμε!!

Καλή τύχη σε όλους!

 

Αφήστε μια απάντηση