Στο Outlook.com μπορείτε πλέον να κάνετε βιντεοκλήσεις με Skype.

Ξεκίνησε στην Αγγλία και σε λίγες βδομάδες στην Αμερική.

skype in outlookΌταν η Microsoft αποκάλυψε το outlook.com τον Ιούλιο υποσχέθηκε βιντεοκλήσεις μέσω Skype. Ενώ λοιπόν έγιναν αρκετές αναβαθμίσεις αυτό το χαρακτηριστικό δεν είχε ενεργοποιηθεί. Μέχρι αυτήν την εβδομάδα όπου η Microsoft ανακοίνωσε ότι πλέον το Outlook.com υποστηρίζει βιντεοκλήσεις μέσω Skype.

 

Η ενεργοποίηση θα ξεκινήσει από την Αγγλία, μετά την Αμερική και την Γερμανία τις επόμενες εβδομάδες. Για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει το χαρακτηριστικό πρέπει καταρχάς να εγκαταστήσει ένα πρόσθετο στον browser το οποίο συνδέει το Skype με το Outlook.com. Το πρόσθετο υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Internet Explorer, Chrome, και Fifefox και οι χρήστες θα ειδοποιηθούν να το κατεβάσουν μόλις γίνει η ένωση του λογαριασμού τους στο Outlook.comμε το Skype.

Η Microsoft δηλώνει ότι αυτή η έκδοση είναι preview και ότι θα βελτιωθεί με την ανάλογη ανταπόκριση. Το πρόσθετο δεν είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί για την χρήση των άμεσων μηνυμάτων αλλά είναι απαραίτητο για την υποστήριξη ήχου και εικόνας. Η ενσωμάτωση επίσης δουλεύει και με τον Messenger, επιτρέποντας τους χρήστες να κάνουν βιντεοκλήσεις σε χρήστες του Messenger από το Outlook.com

Τώρα το μόνο που μένει είναι να το δούμε και στην Ελλάδα! Πότε άραγε;

skype in outlook

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση