Πλεκτή ζακέτα… το απόλυτο must για την γυναίκα τον χειμώνα!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φορέσει πλεκτή ζακέτα στη ζωή της! Μπορεί να τη φορέσει σε κάθε εποχή, αλλά αυτή που λατρεύουμε κυρίως είναι η χειμωνιάτικη ζακέτα, γιατί μας ζεσταίνει αυτές τις κρύες μέρες που η θερμοκρασία κατεβαίνει. Όποια ζακέτα και εάν επιλέξουμε υπάρχουν προτάσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν το συνολικό outfit!

1ον  Μπορείς να διαλέξεις μια πλεκτή ζακέτα η οποία θα είναι τόσο ζεστή που δεν θα χρειάζεσαι καν πανωφόρι! Θα έχει κουμπιά που θα κλείνει μέχρι κάτω και κουκούλα! Αυτή τη φοράς με τζιν παντελόνια, φούστες και φορέματα! Ταιριάζει με όλα, ακόμα και με sneakers και αθλητικά παπούτσια!

zaketa01.jpg

zaketa02.jpg

2ον Μία άλλη επιλογή είναι να φορέσεις μία oversized ζακέτα σε οποιοδήποτε μάκρος! Μην σε προβληματίζει το πώς θα τη συνδυάσεις! Ακόμα και τις  πολύ φαρδιές ζακέτες μπορείς να τις επιλέξεις με ένα boyfriend τζιν ή ένα loose φόρεμα.

zaketa03.jpg

zaketa04.jpg

 

 

Βγάλε από το μυαλό σου ότι το φαρδύ πάνω με το φαρδύ κάτω είναι κακόγουστο. Αυτό συνέβαινε σε μια άλλη εποχή…

3ον Κάτι ακόμα που ίσως να μην έχεις σκεφτεί είναι ότι μια πλεκτή ζακέτα μπορείς  να τη φορέσεις και πάνω από ένα δερμάτινο jacket! Αρκεί βέβαια να είναι αμάνικη ή να έχει φαρδιά μανίκια! Επίσης εάν το πλεκτό δεν έχει κουμπιά για να κλείσει μπορείς να τοποθετήσεις ένα λεπτό ζωνάκι. Με αυτόν τον τρόπο έχεις ένα chic αποτέλεσμα!

zaketa05.jpg

 zaketa06.jpg

zaketa07.jpg

Oι πλεκτές ζακέτες είναι πολύ πρακτικές και ζεστές και μπορείς να κάνεις τη διαφορά σε όλες σου τις εμφανίσεις!

Αφήστε μια απάντηση