Πως ξεκίνησα το δωρεάν eshop μου στο Facebook.

Η ιστορία περιέχει τοποθέτηση προϊόντος!!! Όμως για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι αυτό που έμαθα τις προηγούμενες μέρες θέλω να το μοιραστώ σε όλους τους φίλους μου και αναγνώστες. Έχει καιρό τώρα που ετοιμάζω το νέο μας eshop στην σελίδα Bizman.gr επιτέλους ολοκλήρωσα αυτά που έπρεπε να γίνουν και πλέον είναι διαθέσιμο. Το επόμενο λογικό βήμα ήταν να βρω και άλλα κανάλια διανομής για τα προϊόντα μας και το Facebook είναι μια από τις καλύτερες λύσεις.

ecwid logo 6p19Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για να δω με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να πουλήσει μέσω Facebook έπεσα επάνω σε κάτι που φαινόταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μια εταιρία με το, πολύ κακό για μάρκετινγκ είναι η αλήθεια όνομα Ecwid. Εκεί είδα ότι μπορείς εύκολα να κάνεις ένα facebook shop για 10 προϊόντα τελείως δωρεάν! Μου φάνηκε ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω μιας και δεν απαιτούσε κάποια επένδυση. Όμως με την μακρόχρονη ταλαιπωρία που πέρασα για να σηκώσω το eshop της σελίδας μας ήμουν διστακτικός ακόμα και να μπω στην διαδικασία.

30’. Τόσο χρειάστηκε για να κάνω και μια δοκιμαστική αγορά και να δω ότι όλα δουλεύουν καλά! Έπεσα από τα σύννεφα! Μέσα σε 30’ είχα facebook shop και μάλιστα με δυνατότητα checkout! Το περιβάλλον εργασίας για το ανέβασμα προϊόντων είναι πολύ απλό και καθαρό, με τρόπους πληρωμής όσους θέλει κανείς και όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχει ακόμα και σύνδεση στην πλατφόρμα google analytics.

Τώρα θα μου πείτε, καλά όλα αυτά αλλά που πας με 10 προϊόντα; Προσωπικά επί του παρόντος με καλύπτουν και είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να το δοκιμάσει και να ανεβάσει τους 5 καλύτερους κωδικούς του. Όμως και η επιλογή για την επι πληρωμή είναι πάρα πολύ οικονομική και την παραθέτω από την σελίδα τους!

pricing

Όσοι λοιπόν θέλετε να μπείτε στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και θέλετε να το κάνετε εντελώς δωρεάν για 10 προϊόντα, για να το δοκιμάσετε άφοβα, μπείτε στην σελίδα Ecwid και περιμένω τα σχόλιά σας!!!

Καλή τύχη σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση