Σεμινάριο Personal Branding του Μηλιάτση Γιάννη.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σήμερα είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν ταλέντα και δεξιότητες πολύ συχνά δυσκολεύονται να επιτύχουν τους στόχους τους. Εάν έχετε νιώσει ότι όλα όσα κάνετε σαμποτάρονται από την έλλειψη αναγνωρισιμότητάς, εάν προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας αλλά νιώθετε ότι κάτι σας εμποδίζει, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς.

 

https://www.facebook.com/events/2405467999535971/

Personal Branding
Πώς πουλάω σωστά τον εαυτό μου;

Σε αυτό το Δωρεάν σεμινάριο από τον Μηλιάτση Ιωάννη θα μάθετε:

Γιατί η δεξιότητα της πώλησης σας είναι απαραίτητη
Ποια είναι τα μυστικά της αποτελεσματικής επικοινωνίας
Ποιοι είναι οι μύθοι του Branding στην Ελλάδα.
Ποιες είναι οι διαδικασίες που μπορείτε να εφαρμώσετε από σήμερα για να βελτιώσετε την εικόνα σας
Πως μπορείτε να διατηρήσετε υψηλά επίπεδα δραστηριότητας καθημερινά

Εισηγητής: Μηλιάτσης Γιάννης
Ο Μηλιάτσης Ιωάννης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life Coach όπου και βοηθάει ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν τους αφήνουν να τους πετύχουν έως τώρα.

Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης και του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%” ενός βιβλίου για Τεχνικές Επιτυχίας.
Δίδασκε πολεμικές τέχνες από το 1999 έως το 2014 αλλά τώρα είναι πλέον αθλητής crossfit.

Αφήστε μια απάντηση