Σχεδιάζοντας μια καλή δραστηριότητα γραφείου

 

Και η διασκέδαση χρειάζεται σκληρή δουλειά.

 

party planningΟι καλές συναντήσεις, τα καλά πάρτυ όπου όλοι περνάνε καλά και τίποτα δεν πάει στραβά δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζονται σκληρή δουλειά και σχεδιασμό. Όταν βρεθείτε υπεύθυνοι για την οργάνωση κάποιας συνάντησης το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθορίσετε είναι το χρονοδιάγραμμα και τα χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 

Με το χρονοδιάγραμμα θα καταφέρετε να οργανώσετε τα πάντα στον χρόνο που πρέπει και με το να γνωρίζετε και να καθορίζετε σωστά τα χρήματα που απαιτούνται μπορείτε να κάνετε μια συνάντηση στα πλαίσια που περιμένει ο προϊστάμενός σας. Μερικές συμβουλές ακόμα για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες απόλυτης επιτυχίας:

Καλέστε τους σωστούς ανθρώπους. Είτε πρόκειται για κάτι επίσημο, είτε για μια καλοκαιρινή εταιρική απόδραση, οι σωστοί άνθρωποι είναι βασικό κομμάτι της επιτυχίας.

Καθορίστε τον σωστό οικοδεσπότη. Είναι ο άνθρωπος που κάνει τα πάντα να προχωράνε, είτε γνωρίζοντας τους καλεσμένους μεταξύ τους, είτε κάνοντας τον καθένα να αισθάνεται μοναδικός.

Σωστό φαγητό και ποτά. Αν και στην Ελλάδα δεν αγαπάμε το καινούργιο στο φαγητό, προσπαθήστε να παρουσιάσετε κάτι καινούργιο για να μείνει η συνάντηση στην μνήμη των καλεσμένων.

Δημιουργήστε την σωστή ατμόσφαιρα. Ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της συνάντησης και αν αυτή είναι επίσημη ή όχι θα πρέπει η μουσική, ο φωτισμός και το θέμα να είναι τέτοια που να δένουν το σύνολο και όχι να αποπροσανατολίζουν.

Μην ξεφεύγετε από το ποσό των χρημάτων που έχετε θέσει. Κανένας προϊστάμενος και κανένα αφεντικό δεν θέλει να ακούσει ότι ακόμα και σε αυτό βγήκε εκτός προϋπολογισμού.

Αναθέστε εργασίες. Είναι δύσκολο να βρείτε εθελοντές αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να γίνουν όλα από ένα άτομο. Πρέπει επίσης να μάθετε να διαχειρίζεστε ανθρώπους που είναι στην ίδια βαθμίδα με εσάς και να τους καθοδηγείτε.

Ελπίζω να σας βοηθήσουν οι παραπάνω συμβουλές και να κάνετε τις καλύτερες συναντήσεις στην εταιρία.

Αφήστε μια απάντηση