Yoga και Φιλανθρωπία

Yoga και Φιλανθρωπία

Yoga και Φιλανθρωπία

Ο Γιάννης Μηλιάτσης μιλάει με την Μαρία Πάνου, την Βικτωρία Ζαρούχα και την Αναστασία Χουιάζη για την Yoga και την φιλανθρωπία! Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε!

Λίγα λόγια για τα κορίτσια που θα μιλήσουν για Yoga και Φιλανθρωπία εδώ.

Πάμε να γνωρίσουμε σιγά σιγά τις καλεσμένες της συνέντευξής μας, ξεκινώντας από την Maria Panou

Η Μαρία είναι αποφοιτη του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό.Υπηρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος από το 2003 έως το 2011 σε όλες τις κατηγορίες καθώς και δεύτερη βαλκανιονικης γυναικών. Συμμετείχε σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και της δόθηκε υποτροφία από το Harvard university και το Clemson university το 2006 λόγω αθλητικών ικανοτήτων. Έχει πιστοποιηθεί ως δασκάλα pilates από την North academy of fitness το 2015 και παρακολούθησε σεμινάρια yoga, aerial yoga και ακροβατικης yoga από πολλούς δασκάλους σε ολη την Ελλάδα.

Είναι ενεργειακή θεραπεύτρια Reiki 3ου βαθμού και μοιράζεται τις γνώσεις της από το 2012 σε διάφορα studio yoga, γυμναστήρια και σεμινάρια αυτοβελτιωσης καθώς φέτος συνεργάζεται και με το Anatolia college όπου πραγματοποιεί μαθήματα yoga στους εκπαιδευτικούς και το διοικητικό προσωπικο. Έχει διδάξει yoga στο εφηβικό τμήμα yoga του Ηρακλή και στηρίζει φιλανθρωπικές δράσεις από το 2017. Φέτος με πολύ αγάπη δημιούργησαν με την συνεργάτη της Αναστασία την yoga & healing jurney και στηρίζουν μαζί δράσεις φιλανθρωπίας καθώς διεξάγουν και σεμινάρια αυτοβελτιωσης.

Σειρά έχει η Victoria Zaroucha!!

Η Βικτώρια Ζαρούχα είναι υπεύθυνη του Γραφείου Υποτροφιών και Εισαγωγικής Μαθητών στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια με μια αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τριάντα ετών στη διοίκηση στον τομέα της εκπαίδευσης.. Δημιούργησε και οργάνωσε το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του ιδρύματος στο οποίο διετέλεσε διευθύντρια για πάνω από μία δεκαετία.

Έχει πτυχίο Ψυχολογίας & Φιλοσοφίας από τη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων και μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση εκπαιδευτικών οργανισμών από τοΕλληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια διδακτορικού τίτλου σπουδών στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου Walden University, και το 2022 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τουρισμό και τη φιλοξενία στο American College of Thessaloniki.

Η Βικτώρια Ζαρούχα τα τελευταία χρόνια μέσα από προσωπικές της αναζητήσεις και τα ταξίδια της στον κόσμο (Θιβέτ, Αίγυπτο, Ινδονησία) άρχισε να μελετά και να διερευνά την πνευματική και φιλοσοφική προσέγγιση των εναλλακτικών θεραπειών με στόχο τη διάδοση της αυτοΐασης του ατόμου με φυσικούς τρόπους.Το 2018 ίδρυσε την Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία OmYOgaLOtus (κέντρο ενεργειακών και ολιστικών θεραπειών) που, αν και νέα επιχείρηση, έχει στο ενεργειακό της πολλές συνεργασίες (Χαμόγελο Παιδιού, Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία, MDA Hellas κλπ) καιδράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα. Η Ρεφλεξολογία και η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική την οποία η Βικτώρια Ζαρούχα σπουδάζει τα τελευταία χρόνια καθώς και άλλες παραδοσιακές θεραπευτικές πρακτικές όπως βεντούζες, Shiatsu, moxa, guashaκ.τ.λ. συμπληρώνουν τον αυτοσκοπό της ζωής της, την διάδοση δηλαδή της αγάπης, της καλοσύνης και της συμπόνιας στην ανθρωπότητα.

Ο αυτοσκοπός αυτός πραγματώνεται μέσα από σεμινάρια και ατομικές συνεδρίες σε άτομα και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που υποφέρουν και αναζητούν να βρουν την ευτυχία μέσα στην καθημερινότητά τους. Ως οπαδός της δια βίου μάθησης που πιστεύει στις παγκόσμιες αξίες, ολιστική εναλλακτική θεραπεύτρια με εξειδίκευση στη ρεφλεξολογία και content specialist του ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, η Βικτώρια καθιστά ως αποστολή της μέσα από διάφορεςδράσεις όπως η δράση zero hunger mission να φέρει ευτυχία και ευεξία σε κάθε πλάσμα στη γη κάνοντας χρήση κάθε διαδικτυακού και μη μέσου.

Και τέλος η Anastasia Xouiazi !

Η Αναστασία Χουϊάζη είναι απόφοιτη Παιδαγωγικου τμήματος Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού εκπαιδευτικής ψυχολογίας. Δασκάλα Yoga και Ενεργειακή θεραπεύτρια στο ρέικι και Theta healing. Στην απλή της ζωή είναι team leader σε ιδιωτική εταιρία του ιατρικού κλάδου.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

Αφήστε μια απάντηση