Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2η Εκπαίδευση Πωλήσεων

5 Δεκεμβρίου, 2022 - 11 Δεκεμβρίου, 2022

399€

Μπες άμεσα στον κόσμο των πωλήσεων χωρίς να χάσεις καθόλου χρόνο! Μάθε να πουλάς!

Υπόσχεση εκπαίδευσης:

 1. Μάθε να πουλάς ξανά με τρόπο πρακτικό, βασισμένο στην Ελληνική πραγματικότητα χωρίς να χάνεις τον επαγγελματισμό σου.
 2. Σιγούρεψε τις διαδικασίες σου με γραπτά κείμενα που θα ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση και τύπο πελάτη που θα συναντήσεις έτσι ώστε να μην προσπαθείς να έχεις αποτέλεσμα χωρίς σχέδιο και προετοιμασία.
 3. Δες το ψυχολογικό κομμάτι των πωλήσεων που πολλές φορές αποτρέπει ανθρώπους που δεν έχουν πουλήσει πραγματικά στην ζωή τους να ξεκινήσουν να πουλάνε όπως πραγματικά μπορούν.
Οι πωλήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι όλων των επιχειρήσεων και απαραίτητες σε όλες τις εποχές. Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης, είτε πωλητής, είτε πουλάτε τις υπηρεσίες σας, ο τρόπος με τον οποίο το κάνετε έχει τεράστια επιρροή στα αποτελέσματά σας. Σε αυτήν την εβδομάδα εκπαίδευσης πωλήσεων θα γνωρίσετε την διαδικασία της πώλησης έτσι ώστε να μπορείτε να φέρετε σταθερά και σίγουρα αποτελέσματα και να μην έχετε ποτέ πια πρόβλημα λιγοστών πωλήσεων!
Χωρίς θεωρίες που δεν λειτουργούν αλλά με προσωπική εμπειρία και ένα σύστημα για την Ελληνική αγορά και τις ιδιαιτερότητές της και με την εμπειρία εκπαίδευσης πωλητών από όλες τις βιομηχανίες τόσο στην πώληση b2b όσο και στην λιανική, ο Μηλιάτσης Γιάννης θα σας βοηθήσει να μάθετε να πουλάτε ή να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας!
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που παρουσιάζονται στον χώρο των πωλητών (και ειδικά των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών) είναι η έλλειψη εκπαίδευσης και υποστήριξης πωλήσεων. Πολλές συναντήσεις, πολλά σεμινάρια αλλά τα περισσότερα είναι πλέον προϊόντικά ή ενημερωτικά. Πολύ λίγα πάνω στις δεξιότητες πωλήσεων και σχεδόν κανένα στις σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων σε έναν ψηφιακό κόσμο. Μάθε να πουλάς σωστά!
Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει!
Χωρίς θεωρίες που δεν λειτουργούν, αλλά με προσωπική εμπειρία και ένα σύστημα που έχει δομή και μπορεί να προσαρμοστεί για τον καθένα, η εκπαίδευση αυτή είναι η καλύτερη δυνατή για εσάς έτσι ώστε να βγείτε στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις περισσότερες πωλήσεις.

Η 2η Εκπαίδευση Πωλήσεων δίνει ένα συγκεκριμένο σύστημα πωλήσεων και προσέγγισης πελατών που θα μπορέσετε να εφαρμόσετε άμεσα.
Πλήρης εκπαίδευση σε ένα σύστημα πωλήσεων που θα μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την εκπαίδευση. “Από την επόμενη μέρα…”
Μια κοινότητα συναδέλφων που έχουν την διάθεση να γίνουν καλύτεροι και να υποστηρίξουν όπως θα υποστηριχθούν με προτάσεις βελτίωσης, ομαδικότητα και εργαλεία πωλήσεων.
Η εκπαίδευση θα γίνει με ένα συνδυασμό webinars, online course, κοινότητας εκπαίδευσης, εργασιών και με την χρήση του νέου βιβλίου του εισηγητή “Ξέρεις να πουλάς;” που θα δωθεί στους συμμετέχοντες.
Η 2η Εκπαίδευση Πωλήσεων είναι ιδανική για:
– Επιχειρηματίες
– Ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές
– Πωλητές B2B
– Τεχνικούς Πωλήσεων
– Ιατρικούς επισκέπτες
– Τηλεφωνικές Πωλήσεις
– Ανέργους σε αναζήτηση εργασίας στις πωλήσεις
– Coaches που θέλουν να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους
– MLM Marketers
Στις εκπαιδεύσεις θα δουλέψουμε επάνω στα αντικείμενα:
 • Τι είναι πώληση
 • Γιατί είναι απαραίτητη σήμερα
 • Η μεθοδολογία που ακολουθώ
 • Ανάλυση χαρακτήρα πελάτη DISC
 • Εισαγωγή στα 7 βήματα της πώλησης
 • Δημιουργώντας ερωτήσεις που πουλάνε
 • SPIN Selling
 • Η τέχνη της παρουσίασης
 • Το τέλειο κλείσιμο – Διαπραγματεύσεις.
 • CRM (Customer Relationship Manager) – Τι είναι και ποια είναι η σωστή χρήση του.
 • Το μυστικό των πωλήσεων – Productivity Based Selling (Πωλήσεις με βάση την δραστηριότητα)

Δεν θα έχετε όμως μόνο αυτά! Με την συμμετοχή σας στην 2η Εκπαίδευση Πωλήσεων θα έχετε επίσης:

5 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου μαθαίνουμε να πουλάμε σωστά.

Επαναστατική εκπαίδευση με 7 webinars, courses, και κοινότητα εκπαίδευσης.

Κατά την διάρκεια αλλά και με το πέρας του Cohort θα δοθούν στους συμμετέχοντες:

 • Βεβαίωση παρακολούθησης από τον εισηγητή
 • Δωρεάν πρόσβαση στο online course “Μάθε να πουλάς!” αξίας 50€ που έχει την καλύτερη βαθμολογία στην πλατφόρμα Udemy.
 • To online course “Το τέλειο κλείσιμο” αξίας 29€
 • Δωρεάν το βιβλίο “Ξέρεις να Πουλάς;” του εισηγητή αξίας 15€
 • Η μαγνητοσκόπηση των webinars για βοήθεια στην επανάληψη.
 • Βιβλίο εργασίας για τα webinars.
 • Πρόσβαση σε κλειστή κοινότητα αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες με δυνατότητα ερωτήσεων στον εισηγητή και αλληλεπίδρασης
 • Δωρεάν εργαλεία Excel για διαχείριση πωλήσεων
 • Ασκησιολόγιο το οποίο θα συμπληρωθεί κατά την διάρκεια

** Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

      

5 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου μαθαίνουμε να πουλάμε σωστά.

Επαναστατική εκπαίδευση με 7 webinars, courses, και κοινότητα εκπαίδευσης.

Εισηγητής: Yiannis Miliatsis
Ο Μηλιάτσης Ιωάννης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής, πωλητής και διευθυντής πωλήσεων. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Είναι Achology Accredited Life and NLP Coach όπου και βοηθάει ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν τους αφήνουν να τους πετύχουν έως τώρα.
Συγγραφέας των βιβλίων “Ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης και του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του “Φύγε από το 95%” ενός βιβλίου για την ψυχολογία και τις τεχνικές επιτυχίας.

Κάντε την εγγραφή σας σήμερα!

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην καλύτερη εκπαίδευση πωλήσεων!

Video Παρουσίασης Προγράμματος

F.A.Q. Συχνές Ερωτήσεις.

Η εκπαίδευση θα είναι για πωλήσεις χονδρικής ή θα είναι και για την λιανική;

Σίγουρα όσοι ενδιαφέρονται για την λιανική πώληση θα μπορέσουν να πάρουν πάρα πολλά από την εκπαίδευση αυτή αν και είναι περισσότερο στοχευμένη στις πωλήσεις χονδρικής, b2b.

Πόσο χρόνο θα χρειαστεί να επενδύσω σε αυτήν την εκπαίδευση;

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, για αυτό η εκπαίδευση αυτή είναι μόνο 7 μέρες, απογεύματα, δύο ώρες κάθε 2ημέρα, με τις ασκήσεις και τις ασύγχρονες εκπαιδεύσεις να σας παίρνουν περίπου μία ώρα την ημέρα.

Χρειάζεται καλή σχέση με την τεχνολογία για να την παρακολουθήσω;

Όχι! Γίνεται σε μια πάρα πολύ απλή πλατφόρμα, τύπου Zoom, με αναλυτικές οδηγίες για την χρήση της, επίσης σε ένα κλειστό γκρουπ στο Facebook. Φυσικά εγώ θα είμαι εδώ να σας βοηθήσω σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί.

Θα έχω πρόσβαση στο υλικό μετά την ολοκλήρωση του Cohort;

Φυσικά! Θα λάβετε όλες τις μαγνητοσκοπήσεις, θα έχετε πρόσβαση στο κλειστό γκρουπ εκπαίδευσης για τουλάχιστον 4 μήνες ακόμα (εκτός και αν πάρετε το lifetime πρόγραμμα όπου τότε θα έχετε για πάντα σε όλες τα επόμενα Cohort), φυσικά θα έχετε και συνέχεια πρόσβαση στην ασύγχρονη εκπαίδευσή μας!

Έχω ακόμα ερωτήσεις. που μπορώ να απευθυνθώ;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μου στο [email protected] ή το 6946970072

Μαρτυρίες για τις εκπαιδεύσεις.

Παρακολούθησα ένα σεμινάριο με τον κ.Γιάννη και μου άρεσε πολύ, πήρα ιδέες και συμβουλές. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα.

Πολύ καλό υλικό. Εμπνευσμένες παρουσιάσεις που σου δίνουν ωφέλιμες γνώσεις για να βελτιώσεις τις πωλήσεις σου.

Πέρα από τις απίστευτες γνώσεις που μοιράζεται μαζί μας απλόχερα ο Μηλιάτης Γιάννης όμως και σε προσωπικό επίπεδο με έχει βοηθήσει να πάω την επιχείρησή μου στο επόμενο level με έξυπνες ιδέες και πρακτικές μεθόδους που άμεσα μπορούν να υλοποιηθούν. Σε ευχαριστώ!

Γιάννη, εξαιρετική η προσφορά σου στους ανθρώπους μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάρια σου!!! Ειλικρινά αισθάνομαι πιο οργανωμένη για να φέρω εις πέρας όλα μου τα project.!!!
Ευγνώμων για όλα όσα μας προσφέρεις🙏✨❤️
Είδα το σεμινάριο πωλήσεων του Γιάννη Μηλιάτση και με βοήθησε πολύ στην δουλειά μου. Επίσης με βοήθησε η προσωπική εκπαίδευση μαζί του για να αυξήσω τα αποτελέσματα μου!
Εξαιρετικός συνεργάτης για το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας! Ο κ.Μηλιάτσης είναι μεθοδικός και ρεαλιστικός σε ότι συμβουλέψει ή προτείνει στους πελάτες του. Προσωπικά τον συστήνω σε κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή επιχειρηματία θέλει να αναδιοργανώσει ή να οργανώσει εξ αρχής τις πωλήσεις του.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
5 Δεκεμβρίου, 2022
Τέλος:
11 Δεκεμβρίου, 2022
Κόστος:
399€
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Webinar
https://cutt.ly/rt1pHfM
Τηλέφωνο:
6946970072
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Διοργανωτής

Μηλιάτσης Γιάννης
Τηλέφωνο:
6946970072
Email:
info@bizman.gr
Προβολή ιστότοπου Διοργανωτής