Νέο Digital Sales Training Πρόγραμμα για επιχειρήσεις

Η απομακρυσμένη εκπαίδευση πωλήσεων είναι πλέον γεγονός!

Ο Γιάννης Μηλιάτσης και το Bizman.gr ακούγωντας νωρίς την ανάγκη της αγοράς για απομακρυσμένη εκπαίδευση ετοίμασαν ένα νέο πρόγραμμα απομακρυσμένης εκπαίδευσης πωλήσεων αποκλειστικά για επιχειρήσεις που είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα αποτελέσματά σας αυτήν την εποχή που είναι τόσο μεγάλη ανάγκη για περισσότερες πωλήσεις, καλύτερη σχέση με τους πελάτες, μεγαλύτερη παραγωγικότητα και σωστή ψυχολογία επιτυχίας για να τα καταφέρετε όλα!

 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αποτελείται από:

  • 1 Webinar προετοιμασίας με τα στελέχη έτσι ώστε να γίνει ακριβής προσδιορισμός της θεματολογίας του σεμιναρίου
  • 1 Webinar γνωριμίας με τους συμμετέχοντες στην εκπαίδευση με σκοπό να γίνει σωστή αναγνώριση των δικών τους αναγκών στην συγκεκριμένη αγορά που κινούνται καθημερινά. 
  • 4 (τέσσερα)  2ωρα webinar τον μήνα στην θεματολογία που έχει συμφωνηθεί τόσο με τους υπευθύνους αλλά και με τους συμμετέχοντες.
  • Recordings των webinars για την επανάληψή τους από τους συμμετέχοντες σε όποιο χρόνο επιθυμούν. 
  • Δημιουργία σεναρίων πώλησης (scripts) σε συνεργασία με τους υπευθύνους και τους συμμετέχοντες και εκπαίδευση εφαρμογής τους στην πραγματική αγορά. 
  • Παράδοση των παρουσιάσεων (διάφανειες) που θα χρησιμοποιηθούν στις εκπαιδεύσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.
  • Δωρεάν εγγραφή στο online course του Γιάννη Μηλιάτση με τίτλο “Μάθε να πουλάς” με τις καλύτερες κριτικές από όσους το παρακολούθησαν στο Udemy αλλά και στην δικά μας πλατφόρμα. 
  • Δωρεάν το βιβλίο “Δεν ξέρεις να πουλάς;” του Μηλιάτση Γιάννη σε μορφή PDF αλλά και MP3 έτσι ώστε να το ακούνε οι συμμετέχοντες όπου μπορούν (π.χ. αυτοκίνητο)

 

“Οι περισσότερες εκπαιδεύσεις αποτυγχάνουν να αλλάξουν τα αποτελέσματα γιατί βασίζονται σε 1-2 ευκαιριακά σεμινάρια που δύσκολα φέρνουν αλλαγές σε μια εταιρία. Ο δικός μας σκοπός είναι να έχουμε μια συνεχόμενη εκπαίδευση για αρκετό χρόνο ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ειδικά τώρα πλέον να μπορεί να γίνει αυτή η εκπαίδευση και διαδικτυακά!”

Γιάννης Μηλιάτσης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δούμε πως μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα στην δική σας επιχείρηση!

 

Πορεία διαδικασίας προγράμματος

Δείτε τι έχουν πει για τις εκπαιδεύσεις μας.

 

Το Bizman.gr και ο Μηλιάτσης Γιάννης μας βοήθησαν πολύ στην διαδικτυακή μας εικόνα και την στρατηγική πωλήσεων που έπρεπε να έχουμε!

Ζηρίδης Θεόδωρος // Ιδιοκτήτης Martial Fitness Center

Το Bizman.gr και ο Γιάννης Μηλιάτσης μας βοήθησαν να μπούμε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Ιωάννα Αδαμογιάννη // Founder Γραμματοχυμός

Αν δουλέψετε με τον Γιάννη θα πάρετε πληροφορίες για όλες τις πτυχές των πωλήσεων από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσυζητημένα κομμάτια μέχρι τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες.

- Όλα θα είναι tailor made για σας.
- Ότι κάνετε και δεν κάνετε θα φροντίσει να το φέρει στο φως ώστε να δουλέψετε με τις αδυναμίες σας και να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τις ικανότητες σας.
- Θα σας προτείνει τις πιο σύγχρονες λύσεις, από ένα σωστό CRM μέχρι τα σωστά βιβλία που θα σας δώσουν την ώθηση που αναζητάτε ανάλογα το στάδιο που βρίσκεται η πορεία σας.

Θέλω να υπερτονίσω εδώ πως η πληροφορία που θα πάρετε έχει πραγματική αξία γιατί την έχει εκμαιεύσει προσεκτικά, έχει γίνει διαλογή και την έχει δοκιμάσει, trial & error.

Με κλειστά μάτια λοιπόν.

Παντελής Κυρομίτης | Πωλητής

Η εκπαίδευση πωλήσεων από το Bizman.gr και το NQHP μου απογείωσε την καριέρα και μου άλλαξε την ζωή!

andreas tsoukidis

Τσουκίδης Ανδρέας // Sales bubblz.com

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δούμε πως μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα στην δική σας επιχείρηση!

 

Ποιος είναι ο Γιάννης Μηλιάτσης

Ο Μηλιάτσης Ιωάννης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλέυει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων και παραγωγικότητας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Έχει διδάξει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και είναι Achology Accredited Life and NLP Coach όπου και βοηθάει ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν τους αφήνουν να τους πετύχουν έως τώρα.

Συγγραφέας των βιβλίων “Δεν ξέρεις να Πουλάς;”, ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης και του “Μπορείς Περισσότερα!”, ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα και του βιβλίου “Φύγε από το 95%” ενός βιβλίου για την ψυχολογία και τις τεχνικές επιτυχίας.
Δίδασκε πολεμικές τέχνες από το 1999 έως το 2014 αλλά τώρα είναι πλέον αθλητής crossfit.

   
 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δούμε πως μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα στην δική σας επιχείρηση!