9 Πρόσθετα του Chrome που πρέπει να έχεις!

Μιλώντας για παραγωγικότητα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ευκολία με την οποία μπορείς να είσαι παραγωγικός με 9 πρόσθετα που θα σας βοηθήσουν. Με τα πρόσθετα του Chrome (ή αλλιώς Chrome extensions) μπορείτε να κάνετε πραγματικά πάρα πολλά! Δείτε αυτά που σας προτείνουμε και έχουμε χρησιμοποιήσει και οι ίδιοι!

 

Evernote Web Clipper

Το καλύτερο πρόσθετο κατά την γνώμη μου για να αποθηκεύεις χρήσιμη πληροφορία από το διαδίκτυο. Μπορείτε να σώσετε σελίδες, άρθρα, αρχεία, να αναθέσετε λέξεις κλειδιά, να αποθηκεύσετε σε συγκεκριμένα “τετράδια” σημειώσεις. Θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό στο Evernote τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν!

 

Buffer

Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποιώ το Buffer για την διαχείριση των social media. Με το Buffer μπορείτε να ποστάρετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να προγραμματίσετε το πότε θα μπορέσετε να στείλετε το περιεχόμενό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα κλπ. Αξίζει να το δείτε!

 

AdBlock

Το AdBlock είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσθετα στον Chrome με πάνω από 40 εκατ. χρήστες. Με την εγκατάστασή του θα σταματάει πλέον τις διαφημίσεις από το να εμφανίζονται ή θα εμφανίζεται περιεχόμενο που θέλετε εσείς. 

 

Agile CRM

Συνδέστε τον λογαριασμό σας από το AgileCRM σε αυτό το πρόσθετο και θα μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Από το να περνάτε επαφές απευθείας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο CRM σας έως το να βλέπετε την στιγμή που ανοίγει κάποιος το email που του στέλνετε! Μπορείτε επίσης να δείτε τις συμφωνίες σας, τις εργασίες σας, τις επαφές σας και πολλά ακόμα. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό στο AgileCRM δημιουργήστε τον δικό σας δωρεάν.

 

Streak CRM for Gmail

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Streak για να βλέπετε εάν ανοίχτηκαν τα μηνύματα email που στέλνετε, για τις βασικές σας ανάγκες CRM, μέσα από την G Suite και ειδικά από το Gmail. Δοκιμάστε το εδώ!

CRM for Sales | Streak - CRM for Gmail

Google Keep

Και μια που μιλήσαμε για την σουίτα εφαρμογών της Google, εκεί υπάρχει ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα σημειώσεων που για αρκετό καιρό ήταν το βασικό μου (όπως φαίνεται και από το video που έκανα τότε!). Το πρόσθετο λειτουργεί αρκετά καλά και σας επιτρέπει να σώσετε σε μια σημείωση μια ιστοσελίδα, ένα άρθρο, και πολλά ακόμα! Μεγάλο υπέρ ότι είναι εντελώς δωρεάν. 

 

Miro Whiteboard

Ίσως ένα από τα ομορφότερα whiteboards που έχω χρησιμοποιήσει είναι το Miro (δείτε ένα video που έχω κάνει για αυτό εδώ). Το πρόσθετο που έχει για τον Chrome είναι αρκετά δυνατό και μπορεί να σας βοηθήσει να συλλέξετε υλικό για να το επεξεργαστείτε αργότερα!

Todoist.

Δεν νομίζω να μιλούσα για παραγωγικότητα και να μην ανέφερα μια από τις ομορφότερες εφαρμογές την Todoist. Με το πρόσθετο που έχει μπορείτε να δείτε τις εργασίες σας άμεσα, να τις εκτελέσετε, να προσθέσετε νέες, και πολλά ακόμα! Δοκιμάστε το Todist εδώ. Κατεβάστε το πρόσθετο εδώ. 

Todoist for Chrome

Grammarly

Για αυτούς που γράφουν και επικοινωνούν στα αγγλικά είναι ένα από τα πρόσθετα που θα πρέπει να το έχουν, ίσως και στο πληρωμένο και όχι μόνο στο δωρεάν (που έχει πολλές και ωραίες λειτουργίες). Με αυτό μπορεί κανείς να δεις προτάσεις για καλύτερη γραμματική, ορθογραφία αλλά και δημιουργία εγγράφων. Από απλά σχόλια έως μεγάλα κείμενα το Grammarly έχει την δυνατότητα να βοηθήσει πολύ όλους εμάς που τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μας γλώσσα!

 

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

Αφήστε μια απάντηση