ΆΝΝΙΕ Ένα αληθινό παραμύθι για την επιχειρηματικότητα

ΆΝΝΙΕ Ένα αληθινό παραμύθι για την επιχειρηματικότητα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μου με το agency συγγραφέων BookGuru.gr και την υπεύθυνη Ευαγγελία Τζιάκα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ ενδιαφέροντες συγγραφείς με ωραία βιβλία που συνεργάζονται με την BookGuru.

Σήμερα λοιπόν διάβασα ένα από αυτά τα εξαιρετικά βιβλία, ΆΝΝΙΕ Ένα αληθινό παραμύθι για την επιχειρηματικότητα. Ένα βιβλίο με υπέροχες ιστορίες επιχειρηματικότητας μέσα από τα παιδικά μάτια της Άννιε. Καλογραμμένο και με μαθήματα που μπορείς να εφαρμόσεις στην επιχείρηση. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αυτά τα μάθημα δίνονται μέσα από τις εμπειρίες της μικρής πρωταγωνίστριας, καθώς και εγώ ο ίδιος σαν παιδί μεγάλωσα που λένε μέσα σε μια επιχείρηση, αυτή των γονιών μου, και θυμήθηκα δικές μου ιστορίες. Εξαιρετική η ιδέα λοιπόν να μπουν οι ιστορίες μέσα από τα παιδικά μάτια της Άννιε που με πολύ κομψό τρόπο περνάνε μηνύματα επιχειρηματικότητας και μαθαίνουν βασικές αρχές.

Μια ακόμα πολύ ωραία ιδέα σαν συμπλήρωμα στο ήδη καλογραμμένο βιβλίο είναι οι μικροί πίνακες ζωγραφικής πριν από κάθε κεφάλαιο. Μπήκα στον πειρασμό να εκτυπώσω μερικούς για να τους έχω μπροστά μου μιας και μου άρεσε η τεχνοτροπία που είχαν και τα χρώματα (μην ρωτήσετε περισσότερα είμαι άσχετος με την τέχνη της ζωγραφικής).

Στην σελίδα που μπορείτε να βρείτε το βιβλίο ΆΝΝΙΕ Ένα αληθινό παραμύθι για την επιχειρηματικότητα (https://www.anniethebook.com/) θα βρείτε και πολλά ενδιαφέροντα δωράκια, κούπες και άλλα με τους πίνακες του βιβλίου! Προτείνω λοιπόν να δείτε αυτό το υπέροχο βιβλιαράκι που είναι ιδανικό ανάγνωσμα αλλά και πολύ καλό σαν δωράκι (ακόμα και εταιρικό) για όποιον ενδιαφέρεται!

Μπορείτε να το βρείτε από το https://www.anniethebook.com/ Επίσης παραθέτω και το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για το βιβλίο από την BookGuru.

https://www.bookguru.gr/vivliopoleia/

Αφήστε μια απάντηση