Μερικοί τρόποι για θετική ανάπτυξη του Brand

Γιατί η γενική σας εικόνα μετράει στους πελάτες σας.

thetiko brandΣτην σημερινή εποχή δεν φτάνει μόνο να έχετε τις αρετές εκείνες που θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει και να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ή προϊόντα, πρέπει και να έχετε την εικόνα που ταιριάζει με όλο αυτό. Ποια είναι λοιπόν η εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω; Προς τα social media; Και πώς μπορείτε να την καλλιεργήσετε ακόμα περισσότερο;

 

 

Αναβαθμίστε την σελίδα σας και την τεχνολογία σας. Μην μένετε στο γεγονός ότι πριν από 5 χρόνια που φτιάξατε την ιστοσελίδα σας ήταν μοντέρνα και είχε ότι απαιτούσε η εποχή. Τα πράγματα αλλάζουν και καλό θα ήταν να εξετάσετε εάν μπορεί η σελίδα σας να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της σημερινής εποχής όπου η διασύνδεση με τα social media είναι πλέον πολύ μεγαλύτερη και το ύφος των σελίδων άλλαξε πολύ σε σχέση με παλαιότερα. Θέλετε οι πελάτες σας, υφιστάμενοι και δυνητικοί, να βλέπουν ότι έχετε επαφή με τις εξελίξεις.

Επενδύστε στην εταιρική σας εικόνα. Βάλτε το λογότυπό σας σε όλες σας τις συναλλαγές, ηλεκτρονικές και όχι μόνο, για να δείχνετε ότι είστε σοβαροί. Επενδύστε σε έναν καλό γραφίστα για να σας κάνει ένα καλό λογότυπο ή να σας βελτιώσει το υπάρχον.

Μην χάνετε χρόνο με επαφές που δεν προσφέρουν. Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν και δεν αναφέρομαι σε προσωπικό επίπεδο αλλά μην ασχολείστε πολύ με επαφές που δεν θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας (θεωρούμε ότι έχετε ξεκάθαρους στόχους). Κάντε μια ανάλυση των επαφών σας και δείτε ποιες πρέπει να διατηρείτε καλά και ζωντανές για να προάγετε την εικόνα σας καλύτερα. Σε αυτές τις επαφές αφιερώστε χρόνο για προσωπικές συναντήσεις ή το λιγότερο τηλεφωνικές.

Αφιερώστε χρόνο στην ορθή ανάπτυξη των social media . Οι δύναμή τους είναι εμφανή πλέον σήμερα, αλλά πρέπει να χρησιμοποιούνται σωστά. Όπως αναφέρει στην συνέντευξή του και ο Μιχάλης Ναλμπάντης ‘Τα social media είναι η πλατεία του κόσμου και όχι το παζάρι του’

Βγείτε από το γραφείο. Εσείς είστε η επιχείρησή σας και αν δεν είστε κοινωνικοποιημένος αρκετά, δεν θα έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Βελτιώστε διαρκώς και όσο μπορείτε τον εαυτό σας, και συμμετέχετε σε δράσεις της αγοράς σας. Εκθέσεις, συναντήσεις, ημερίδες, ότι μπορείτε και πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει.

Η δημιουργία του Brand δεν είναι μόνο το λογότυπο στο επιστολόχαρτό μας, είναι πολλά περισσότερα και πρέπει να δείτε πως μπορείτε να τα αναπτύξετε.

Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όλους.

 

Αφήστε μια απάντηση