6 συμβουλές για την πινακίδα σας.

6 συμβουλές για την πινακίδα σας.

blonde-businesswoman2Έχετε επιχείρηση που έχει πρόσβαση στον δρόμο και θέλετε να βάλετε μια πινακίδα; Δείτε μερικές συμβουλές που μπορεί να σας χρησιμεύσουν.

 

Τηλέφωνο

Εντάξει, ξέρω ότι αυτό είναι τουλάχιστον αυτονόητο αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που έχει ξεχαστεί και δεν θα ένοιωθα καλά αν δεν το ανέφερα! Το ιδανικό θα ήταν να είναι μια συγκεκριμένη γραμμή μόνο για αυτόν τον σκοπό για να μπορείτε να καταγράψετε

πόσες επαφές έγιναν από αυτό το νούμερο. Δείτε επίσης πώς να κερδίζετε περισσότερους πελάτες από τα τηλεφωνήματα που δέχεστε.

Διεύθυνση

Ακόμα και αν η πινακίδα είναι ακριβώς πάνω από το κατάστημά σας η διεύθυνση βοηθά να θυμάται κανείς εύκολα που είστε.

Κάλεσμα για πράξη.

Θέλετε ο πιθανός πελάτης σας να κάνει κάτι; Καλό θα ήταν να του το προτείνετε με την πινακίδα σας. Πείτε του να σας πάρει τηλέφωνο, να σας στείλει mail (και κρατήστε το για να χτίσετε λίστα), να μπει στο κατάστημά σας, οτιδήποτε.

Βάλτε QR Code

clickup

Βάλτε έναν QR Code που εμφανίζει κάποια προσφορά σας ή μια ειδική έκπτωση. Πρέπει το siteσας να είναι φτιαγμένο και για κινητά για ευκολότερη πλοήγηση.

Διεύθυνση website

Σιγουρευτείτε ότι δεν ξεχάσατε την διεύθυνση του site σας. Έχετε πληρώσει αρκετά χρήματα για να το δημιουργήσετε και πρέπει να το προωθήσετε. Φροντίστε μόνο το όνομα που θα επιλέξετε για την επιχείρησή σας να μην είναι πολύ μεγάλο.

Διεύθυνση email

Ξέρω, η διεύθυνση emailείναι στο site, αλλά δεν βλάπτει να είναι και στην πινακίδα σας ώστε να είναι πιο εύκολο να την βρει ο κάθε περαστικός. Ειδικά εάν (και έτσι πρέπει) η διεύθυνση έχει την κατάληξη @το-site-σας.gr

Εάν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για την πινακίδα σας βοηθάτε ακόμα περισσότερο την επιχείρησή σας. Αυτές δεν ισχύουν μόνο για την πινακίδα σας αλλά και για τις επαγγελματικές σας κάρτες και τα γράμματα και τις αφίσες σας και οποιοδήποτε άλλο υλικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Μάρκετινγκ Συνδρομητών

                       6 Τρόποι να μειωθούν οι επιστροφές προϊόντων!

 

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση