CommitTo3

Μια εφαρμογή που θα σας δεσμεύσει να πετύχετε τους στόχους σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

committo3Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή από την Oceanhouse Media, γνωστή από την ανάπτυξη εφαρμογών από τα παραμύθια του Dr.Seuss, ήρθε για να σας μάθει να δεσμεύεστε όταν λέτε ότι θα κάνετε κάτι και να μοιράζετε την εμπειρία με τους φίλους ή την ομάδα σας. Επίσης θέτοντας κάθε μέρα τρεις στόχους πολλοί θα δουν την παραγωγικότητά τους να αυξάνεται δραματικά.

 

 Αφού κάνετε την εγγραφή σας δωρεάν για τις πρώτες εφτά μέρες (μετά στοιχίζει 2,99$ την χρονιά) δημιουργείτε τρεις εργασίες τις οποίες θέλετε να ολοκληρώσετε την επόμενη μέρα. Προσκαλείτε φίλους οι οποίοι παρακολουθούν την πρόοδό σας (μελέτες έχουν δείξει ότι πετυχαίνουμε πιο εύκολα τους στόχους μας όταν τους μοιραζόμαστε) και ξεκινάτε την προσπάθεια!

Οι φίλοι σας επίσης μπορούν να εγγραφούν και όταν κάποιος ολοκληρώνει τους τρεις καθημερινούς του στόχους ειδοποιεί τους υπόλοιπους φίλους με αποτέλεσμα να υπάρχει αμοιβαία εμψύχωση. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο των φίλων σας και να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας πριν από αυτούς. Μπορείτε επίσης να είστε μέλη πολλών ομάδων.

Επισκεφθείτε την σελίδα της εφαρμογής εδώ.

Δειτε επίσης το βίντεο της εφαρμογής εδώ:

 

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση