Λιανικές πωλήσεις και επιχείρηση

Κατάσταση
ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ/Η
Κόστος Σεμιναρίου
64.99€
Ξεκινήστε την Εκπαίδευσή σας
Το καλύτερο online course για την επιχείρηση και τις λιανικές πωλήσεις είναι πλέον γεγονός! Με την εγγύηση εκπαίδευσης πωλήσεων από το Bizman.gr και τον Γιάννη Μηλιάτση το διαδικτυακό σεμινάριο αυτό σας δίνει πολύτιμες πληροφορίες που είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερες πωλήσεις στην επιχείρησή σας. Είναι χωρισμένο σε 2 βασικές ενότητες:
 
Εκπαίδευση λιανικών πωλήσεων.
Στην πρώτη ενότητα κάνουμε την εκπαίδευση λιανικών πωλήσεων που θα σας χρειαστεί για να πουλάτε αποτελεσματικότερα. Εάν είστε υπάλληλος και η εκπαίδευση λιανικών πωλήσεων είναι το μόνο που σας χρειάζεται τότε αυτή η ενότητα υπάρχει και σαν ξεχωριστό course σε μικρότερη τιμή. Στην ενότητα αυτή θα δούμε με ποιον τρόπο επικοινωνούμε αποτελεσματικά, πως σερβίρουμε σωστά το προϊόν στον πελάτη, πως κάνουμε σωστή ανάλυση αναγκών, πως κλείνουμε την πώληση και πως αποκτούμε την φιλοσοφία εξυπηρέτησης που πρέπει να έχει όποιος είναι μέσα σε μια επιχείρηση.
 
Βελτίωση επιχείρησης.
Στην δεύτερη ενότητα σας βοηθάμε να κάνετε την επιχείρησή σας ακόμα καλύτερη με πρακτικές συμβουλές και στρατηγικές δοκιμασμένες στην Ελληνική αγορά. Από την σωστή τιμολόγηση, την δημιουργία διαδικασιών, την διαχείριση προσωπικού και την εκπαίδευση προσωπικού έως τα social media και το eshop.
 
To online course Λιανικές πωλήσεις και επιχείρηση περιλαμβάνει:
  • 4 ώρες βίντεο
  • 7 PDF διαθέσιμα για εσάς με εργαλεία για την επιχείρηση.
  • Πρόσβαση δια βίου
  • Διαρκής ανανέωση περιεχομένου
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Πρόσβαση από κινητό και smart TV