Είσαι ήρεμη δύναμη;

Μήπως είσαι ήρεμη δύναμη;

Μήπως αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι η ηρεμία; Μήπως νιώθεις μέσα σου μία δύναμη που όταν βάζεις στόχους τους καταφέρνεις κιόλας; Μήπως νευριάζεις δύσκολα ή σπάνια βγαίνεις εκτός εαυτού; Μήπως είσαι εσωστρεφείς; Τότε είσαι μια ήρεμη δύναμη και αν αμφιβάλεις ακόμα δες παρακάτω τα βασικά χαρακτηριστικά σου:

 

Σκέφτεσαι το παρόν. Προσπαθείς και ζεις το τώρα δίχως να κυνηγάς καταστάσεις και να αγχώνεσαι με το τι θα συμβεί αύριο. Απολαμβάνεις κάθε σου στιγμή και κοιτάς την ΄΄ομορφιά΄΄ των πραγμάτων σε κάθε τι που ασχολείσαι.

Έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η αυτοπειθαρχία είναι σημαντική για εσένα και σε έχει βοηθήσει να τα καταφέρνεις με κάθε τι που καταπιάνεσαι. Διεκδικείς τα δικαιώματά σου με ηρεμία και με ευγένεια. Μπορείς να λύσεις ειρηνικά τυχόν προβλήματα που προκύπτουν .

Είσαι αισιόδοξη φύση. Δεν μιζεριάζεις και βλέπεις πάντα το καλό ακόμα και σε κάθε αναποδιά. Μέσα από τις δύσκολες στιγμές μπορείς και βρίσκεις τη θετική όψη των πραγμάτων.

Είσαι ψύχραιμος, δεν πανικοβάλλεσαι. Όταν σου συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός, γνωρίζεις τη στάση που θα κρατήσεις χωρίς καν να τη σκεφτείς. Διατηρείς τη ψυχραιμία σου χωρίς να γίνεσαι αναίσθητος, είσαι αυτός που δεν θα αγχωθεί και συνήθως είσαι εκείνος που θα στηρίξει κάποιους ανθρώπους που το χρειάζονται.

Έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Ψάχνεις τον εαυτό σου και έχεις επίγνωση πότε και γιατί τρέφεις συναισθήματα. Ελέγχεις τυχόν αρνητικά και τα απομακρύνεις, γιατί πολύ απλά σου κάνουν κακό. Έχεις μέσα σου καλοσύνη και φεύγεις από κάθε τι τοξικό που δεν έχει θέση στη ζωή σου. Προσέχεις τα λεγόμενά σου και δεν υψώνεις τον τόνο της φωνής σου.

clickup

Εμπνέεις εκτίμηση και σεβασμό. Πολλοί άνθρωποι παλεύουν καθημερινά για να έχουν την εκτίμηση από ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, την οικογένεια, τη δουλειά ή τις φιλικές επαφές. Εσύ εκπέμπεις κύματα σεβασμού και εκτίμησης και δεν χρειάζεται  προσπάθεια από τη πλευρά σου για να το πετύχεις.

Σου αρέσει η ηρεμία και αναζητάς την αρμονία και τη γαλήνη. Πολλές φορές αναζητάς τη μοναχικότητα για να ανασυνταχθείς και να επαναπροσδιοριστείς. Και φυσικά δεν μπορείς τις φωνές, τις φασαρίες και τις συγκρούσεις!

Αν ταυτίζεσαι με τα περισσότερα αυτά βασικά χαρακτηριστικά τότε ναι είσαι Ήρεμη Δύναμη και ξεχωρίζεις ανάμεσα στον κόσμο της εξωστρέφειας!

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση