3 απίθανα σεμινάρια τις επόμενες ημέρες!

 

Ο Μηλιάτσης Γιάννης και το www.Bizman.gr έχουν οργανώσει μερικές απίθανες δράσεις μαζί με υπέροχους συνεργάτες που σας ενδιαφέρουν! 

 

Ξεκινάμε από τις πιο κοντινές και προχωράμε! 

 

Για πολύ καιρό μας λέγατε ότι δεν κάναμε αρκετά σεμινάρια στην Δυτική Θεσσαλονίκη και έτσι, σε συνεργασία με τον David O’Reagan και το υπέροχο μαγαζί CoffeeHub το οποίο βρίσκεται στο One Salonika κανονίσαμε το παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στις 26 Φεβρουαρίου. Εκεί θα αναλύσουμε μαζί με τον David τα εξής:

 

– Τον πωλητή που όλοι έχουμε μέσα μας!

– Πως μπορούμε να επικοινήσουμε αποτελεσματικά στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή.

– Βασικές τεχνικές πωλήσεων που όλοι πρέπει να γνωρίζουν

– Εισαγωγή στους 4 τύπους χαρακτήρα και πως να τους αναγνωρίζεις.

– και πολλά ακόμα!

 

Παρουσίαση

Μηλιάτσης Γιάννης | δημιουργός του Bizman.gr | συγγραφέας | εκπαιδευτής πωλήσεων

David O’ Reagan | δημιουργός του Fygaso.com | εκπαιδευτής επικοινωνίας. 

 

Έναρξη 7μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

*απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση τιμοκαταλόγου

Κράτηση θέσεων στο 231 050 0310

 

90 Ημέρες για την επιτυχία!

Συνεχίζουμε με το Workshop που δεν πρέπει να χάσεις! Ο Μηλιάτσης Γιάννης στον υπέροχο χώρο του SourliBoom θα σε βοηθήσει να οργανώσεις αποτελεσματικά τους επόμενους 3 μήνες!Εκεί θα δούμε μαζί τα παρακάτω:

 

– Ανακαλύψετε όνειρα και στόχους

 – Ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητες στους στόχους σας για τις επόμενες 90 μέρες

 – Χρησιμοποιήσετε σωστά το σύστημα στόχων S.M.A.R.T.

 – Οργανώσετε και διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις εργασίες σας

 – Διαχειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τα email σας

 – Έχετε την καλύτερη ψυχολογία καθημερινά για να πετύχετε τους στόχους

 – Χτίσετε την “Τέλεια Μέρα” σας και το τέλειο τρίμηνο σας!

και πολλά ακόμη!

Σε 3 μήνες θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας που κάνατε αυτό το workshop!

 

Ιδανικό για όσους έχουν πολλές εργασίες που πρέπει να διαχειριστούν. Για όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν τον τρόπο να πετύχουν τα όνειρά τους και τους στόχους τους. Για αυτούς που χρειάζονται ένα καλό πλάνο για να έχουν μέγιστα αποτελέσματα.

 

Με πολλά παραδείγματα στοχοθέτησης θα δουλέψουμε μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά το σεμινάριο κάθε συμμετέχοντας θα αποκτήσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο online course “Μπορείς Περισσότερα!|” (αξίας 25ε) και το ομότιτλο βιβλίο (αξίας 5.99ε). Επίσης κάθε συμμετέχοντας θα έχει μια ΔΩΡΕΑΝ συνεδρία πρόσθετης προσωπικής βοήθειας από τον Μηλιάτση Γιάννη (αξίας 35ε) και θα αποκτήσει πρόσβαση στην κλειστή ομάδα Facebook του εισηγητή όπου γίνονται συχνές εκπαιδεύσεις. 

 

Κόστος συμμετοχής 35€ + ΦΠΑ. 

Οι εγγραφές γίνονται στον χώρο του SourLiBooM

Κ. Κρυστάλλη 4 και στα τηλέφωνα: 231 401 1584, 6946 970072, ή σε συνεννόηση με τον Yiannis Miliatsis

 

Σεμινάριο Λιανικής Πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών | Open

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε το Open σεμινάριο Soft Skills που κάναμε στον χώρο του Κήπος σεμινάρια κάνουμε ένα ακόμα Open αυτή την φορά με ένα θέμα που τον τελευταίο καιρό συναντάμε τόσο συχνά. 

Όλες οι επιχειρήσεις λιανικής σήμερα έχουν περίπου τα ίδια προβλήματα. Θέλουν περισσότερες πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα και καλύτερη διαχείριση υπαλλήλων. Σε αυτό το σεμινάριο ο Γιάννης Μηλιάτσης  σε 3 συναντήσεις θα σας βοηθήσει είτε είστε επιχειρηματίες που ενδιαφέρεστε να λύσετε τα παραπάνω προβλήματα, είτε είστε υπάλληλοι που θέλετε να εκπαιδευτείτε στις πωλήσεις, για να είστε σίγουροι για την επαγγελματική σας επιτυχία!

 

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για την ελληνική αγορά. Με αυτόν τον τρόπο ο εκπαιδευτής μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και που καθημερινά λύνει στις εκπαιδεύσεις. 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να κάνουν περισσότερες πωλήσεις και να διαχειρίζονται καλύτερα και ευκολότερα τους υπαλλήλους τους, ακόμα και από την διαδικασία επιλογής τους. 
  • πωλητές καταστημάτων που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την τεχνική τους στις πωλήσεις και να μάθουν περισσότερα για την διαχείριση προσωπικού έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. 
  • ανέργους που θέλουν να καταρτιστούν σε ένα σεμινάριο για τις λιανικές πωλήσεις έτσι ώστε να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να βρουν ευκολότερα εργασία.

 

Το σεμινάριο αποτελείται από:

  1. Μια δωρεάν συνάντηση γνωριμίας όπου θα γίνει λεπτομερής παρουσίαση του σεμιναρίου, εκπαίδευση στις λιανικές πωλήσεις και την επικοινωνία.
  2. Τη δεύτερη συνάντηση, όπου θα γίνει εκπαίδευση στους 4 τύπους ανθρώπινου χαρακτήρα και πως επικοινωνείς αποτελεσματικότερα με αυτούς. Επίσης θα γίνει εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στην λιανική πώληση, την διαχείριση αντιρρήσεων και την εξυπηρέτηση πελατών και πολλά ακόμα. 
  3. Στην τρίτη ενότητα θα γίνει παρουσίαση της πρακτικής διαχείρισης προσωπικού, των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε αυτή και οι τρόποι επίλυσης τους, στην δημιουργία σωστής φιλοσοφίας εξυπηρέτησης αλλά και την αποτελεσματική ηγεσία υπαλλήλων και ομάδων. 

 

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρέχονται τα εξής βιβλία του εισηγητή:

Το βιβλίο Πωλήσεων “Δεν ξέρεις να πουλάς;” σε PDF

“Μπορείς Περισσότερα” σε PDF

“Φύγε από το 95%” σε έντυπη μορφή

Το online course πωλήσεων “Μάθε να πουλάς!”

Το online course “Μπορείς Περισσότερα” 

 

Εισηγητής: Yiannis Miliatsis

 

Η δωρεάν συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/3 στις 18:00.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο τρίωρες συναντήσεις, τις Τετάρτες 11/3 και 18/3 18:00-20:00 και το συνολικό του κόστος θα είναι 40,00 ευρώ (35,00 φοιτητικό/ ανέργων)

 

Σας περιμένουμε!!!

 

Αφήστε μια απάντηση