9 Tips για το Tsu Social – Οδηγός αρχαρίων.

Υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 1 εκατ. χρήστες του κοινωνικού δικτύου που πληρώνει για την χρήση του, Tsu Social. Όμως είναι πάρα πολλοί εκείνοι που ξεκινούν την χρήση του και πολύ σύντομα φεύγουν. Αυτό συμβαίνει γιατί τις περισσότερες φορές περιμένουν ότι μια τέτοια πλατφόρμα που σε πληρώνει για να την χρησιμοποιείς μπορεί να κάνει θαύματα σε λίγες μόνο ημέρες. Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτεί ο καθένας από εμάς εδώ είναι “Πόσα χρήματα με πλήρωσαν για την χρήση τους όλες οι υπόλοιπες πλατφόρμες τόσα χρόνια που τις χρησιμοποιώ;”. Με αυτήν την σκέψη ίσως κάνει υπομονή λίγο καιρό για να αρχίσει να βλέπει αποτελέσματα από το Tsu Social. Επίσης, γνωρίζω ότι από τις υπόλοιπες πλατφόρμες (Facebook, instagram, linkedin, twitter κλπ) μπορεί να έρθει δουλειά. Συμβαίνει καθημερινά σχεδόν και σε εμένα προσωπικά. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την δημοτικότητα που έχουν πλέον οι πλατφόρμες αυτές και με τον ρυθμό ανάπτυξης του Tsu είναι βέβαιο ότι θα συμβεί και εδώ. 

 

Πως όμως μπορείς να βγάλεις χρήματα από το Tsu;

Τα έσοδα από το Tsu βασίζονται στα διαφημιστικά έσοδα. Όταν γραφτείτε στην πλατφόρμα αυτά είναι μερικά από τα σημεία που θα βλέπετε διαφημίσεις. 

 

Στο timeline σας και στον τοίχο σας:

α. Όταν κάνετε click στο Home εικονίδιο κάτω δεξιά. 

β. Όταν μπαίνετε στις κοινότητες μέσα. 

γ. Όταν μπαίνετε στο προφίλ ενός χρήστη. 

δ. Όταν πατάτε το κουμπί υποστήριξης Support Me.

 

50% των εσόδων από την διαφήμιση πηγαίνει στο Tsu και το υπόλοιπο 50% πηγαίνει στους δημιουργούς. 

 

Το κουμπί υποστήριξης Support Me.

Σε κάθε ποστ που δημιουργεί κάποιος θα δείτε τις εξής δυνατότητες: Like, Comment, Share και Support Me. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί αυτό θα παίξει μια σύντομη διαφήμιση. Τα χρήματα που θα παραχθούν από την διαφήμιση αυτή θα μοιραστούν όπως είπαμε παραπάνω. Φυσικά τις περισσότερες φορές όταν το κάνετε αυτό, τότε και ο άλλος χρήστης θα κάνει το ίδιο και σε εσάς!

 

9 Tips για το Tsu.

1.Ποστάρετε δικό σας περιεχόμενο. 

Αυτό είναι πολύ σημαντικό μιας και το Tsu προωθεί πολύ το δικό σας περιεχόμενο. Είναι η ευκαιρία σας να γίνετε δημιουργικοί! Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια χώρα που πολύ εύκολα μπορείς να βρεις θέμα για να φωτογραφίσεις. Το Tsu προτιμά μια μέτρια φωτογραφία από εσένα παρά μια πολύ καλή από το Google. 

 

Ποστάρετε πρωτότυπο περιεχόμενο! Μείνετε ο εαυτός σας!

 

2.Συνδεθείτε με τους άλλους χρήστες!

Δεν μπορεί να περιμένετε μόνο ποστάροντας μια ωραία εικόνα να έχετε την παγκόσμια αναγνώριση. Δεν δουλεύει έτσι! Εάν δεν έχετε ακόλουθους ποιος θα δει την εικόνα αυτή; Πρέπει να σχολιάζετε να συνδέεστε, να συμμετέχετε σε κοινότητες, κοινός να κάνετε ότι κάνετε οι περισσότεροι στα social media που συμμετέχετε σήμερα! Έτσι θα κερδίσετε ακόλουθους. (Σημείωση. Στο Tsu είναι ιδιαίτερα εύκολο, σε μερικούς μήνες έφτασα τους 8000 ακόλουθους με ελάχιστη ενασχόληση)

 

Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιείτε hashtags και να παίρνετε μέρος σε κάποιον από τους πολλούς διαγωνισμούς που υπάρχουν διαρκώς. Οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες. 

 

3.Ανεβάζετε περιεχόμενο συχνά. 

Αυτό είναι κάτι που είναι σχετικό για τον καθένα. 4-6 ποστ την ημέρα για μένα είναι αρκετά. Μάλιστα ένα αυτά γίνονται μέσα στην διάρκεια όλης της ημέρας τότε αυξάνετε τις πιθανότητες να σας δουν και σε άλλες χώρες μιας και το Tsu είναι πλέον σε όλο τον κόσμο. 

Μπορείτε όμως να ποστάρετε και λιγότερο αλλά να είστε πιο κοινωνικοί υποστηρίζοντας και τους άλλους χρήστες! 

 

4.Χρησιμοποιήστε όλα τα όπλα σας.

500 Supports

450 Σχόλια

12 κοινοποιήσεις + 12 ποστ

 

Αυτά είναι οι καθημερινές δυνατότητες που σας δίνει το Tsu Social. Εάν είναι δυνατόν στην αρχή προσπαθήστε να τα χρησιμοποιήσετε όλα! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε από την αρχή να ξεκινήσετε δυνατά και να αποκτήσετε πάρα πολύ γρήγορα κοινό! 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Μην γίνετε από αυτούς που ζητάνε share με μηνύματα γιατί είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στους χρήστες. Εάν σας αρέσει κάτι κοινοποιήστε το και οι άλλοι χρήστες θα κάνουν και για εσάς το ίδιο.

 

5.Υποστηρίξτε τους άλλους χρήστες

Όπως είπαμε παραπάνω έχετε 500 Support Me κλικ κάθε 24 ώρες. Είναι πάρα πολλά! Χρησιμοποιήστε όσα μπορείτε περισσότερα!

 

Δίνοντας λίγο χρόνο για να δείτε μια μικρή διαφήμιση ο δημιουργός του ποστ πληρώνεται. Επίσης βλέπει ποιος τον υποστήριξε. Σχεδόν πάντα κάνουν και οι ίδιοι πίσω υποστήριξη σε εσάς. Βλέπουμε ότι οι χρήστες (στον μεγαλύτερο βαθμό) είναι ομάδα μεταξύ τους και εάν νιώσουν ότι τους βοηθάτε να κερδίσουν χρήματα, θα κάνουν το ίδιο για εσάς!

 

6.Γίνετε μέλη κοινότητας. 

Οι κοινότητες είναι ένας υπέροχος τρόπος να βρείτε ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα! Έτσι μπορείτε να πάρετε πολύ περισσότερη υποστήριξη και να αναπτυχθείτε πολύ γρηγορότερα! Επίσης δεν θα βλέπετε άσχετο περιεχόμενο που μπορεί να κουράσει.

 

7.Κάντε προσκλήσεις εάν μπορείτε.

Ένας από τους τρόπους ανάπτυξης του Tsu είναι η σύσταση. Αυτό δουλεύει πολύ καλά γιατί είναι δωρεάν και εάν κάποιος φίλος εγγραφεί συνδέεται με εσάς. Δηλαδή, εάν τον υποστηρίξετε (του δείξετε αυτόν τον οδηγό) και αρχίσει να κερδίσει χρήματα από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης τότε κερδίζετε και εσείς ένα ποσοστό από τα κέρδη του! Εάν φτάσει να κερδίσει 10€ την ημέρα, ένα ποσό θα πάει και σε εσάς! Απλά και μόνο γιατί κάνετε κατι που ούτως ή άλλος κάνετε καθημερινά.

 

8.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Δεν θα γίνετε πλούσιοι σε μια εβδομάδα! Θέλει χρόνο, υπομονή και ηρεμία. Στην αρχή θα έχετε πενιχρά αποτελέσματα αλλά θα έχετε αποτελέσματα. Σίγουρα πολύ περισσότερα από το 0 που έχουμε στην υπάρχουσες πλατφόρμες (και που πουλάνε τα προσωπικά μας δεδομένα, αρά εμείς είμαστε το προϊόν, αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα).

 

Κάποιοι από τους πιο επιτυχημένους στο Tsu μπορεί να κερδίζουν 3-4€ την ημέρα. Όμως πρόκειται για μια νέα πλατφόρμα, και δίνει χρήματα για κάτι που κάνετε αυτήν την στιγμή τζάμπα στις άλλες. 

 

Μπαίνετε καθημερινά, αναπτύξτε το κοινό σας, συνδεθείτε με άλλους και θα κερδίσετε. 

 

9.Διασκεδάστε το!

Πραγματικά η ανάπτυξη του Tsu είναι ραγδαία και μπορείτε να βρείτε τα πάντα! Μπορείτε να συνδεθείτε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο (το κάνω καθημερινά). Θα δείτε δημιουργικούς ανθρώπους που θα καταλάβετε ότι έχουν πολύ καλή διάθεση για να σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε! Τα χρήματα που θα βγάλετε είναι το κερασάκι στην τούρτα. Απλά δοκιμάστε το!

 

Αυτός ο οδηγός βασίστηκε στον αγγλικό οδηγό που μπορείτε να βρείτε εδώ, με μερικές δικές μου εμπειρίες! Χρησιμοποιώ το Tsu από τον Σεπτέμβριο του 2020 και συνεχίζω έως σήμερα!

 

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση