Το Bizman.gr αναπτύσσεται συνεχώς

Ανεβαίνοντας στις αναγνώσεις κάθε μήνα εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

 

Logo2014Κάθε μήνα και καλύτερα! Το Bizman.gr κάθε μήνα ανεβαίνει στις κατατάξεις τόσο της Google όσο και στο Alexa Rank έχοντας πλέον την θέση 5000 στην Ελλάδα, μια άνοδο περίπου 5 εκατομ. θέσεων μέσα σε έναν χρόνο!

 

 

Τα σχόλιά σας για την σελίδα πάντα θετικά και πολλές φορές με τις αναγκαίες διορθώσεις, είναι για εμένα πολύ σημαντική πηγή δύναμης. Μέσα σε κοντά 2 χρόνια που υπάρχει η σελίδα έγραψα πολλές συμβουλές για μάνατζμεντ και παραγωγικότητα και ανακάλυψα ακόμα περισσότερες.

 

Ακόμα και σε εποχές που όλες μου οι υπόλοιπες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να ασχοληθώ όσο θα ήθελα με την ανάπτυξη και την βελτίωση της σελίδας ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου την είχε ανάγκη και πάντα έβρισκα τον χρόνο να κάνω έστω και κάτι λίγο. Φέτος αποφάσισα να δεσμεύσω περισσότερο χρόνο. Πάντα μπορείς να το κάνεις εάν το πάρεις απόφαση.

 

Έτσι λοιπόν φέτος έκανα τα πρώτα βιντεοάρθρα, συνέχισα τις συνεντεύξεις που από την προηγούμενη χρονιά είχαν πολύ μεγάλη αποδοχή από εσάς, και αποφάσισα να ασχοληθώ και περισσότερο με ένα θέμα στο οποίο τα τελευταία χρόνια γίνομαι όλο και καλύτερος και αγαπάω όλο και περισσότερο, αυτό της Διαχείρισης Χρόνου. Επίσης για την φετινή χρονιά ετοιμάζονται ακόμα καλύτερα πράγματα με την έναρξη μιας συνεργασίας στην σελίδα που θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και την προσθήκη μερικών ακόμα τρόπων να επικοινωνούμε από τον Μάιο και μετά!

 

Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους για την επιλογή σας να ασχολείστε και να διαβάζετε την σελίδα αυτή και σας υπόσχομαι ακόμα καλύτερο περιεχόμενο την χρονιά που διανύουμε. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πλέον να μας ακολουθείτε από τα μέσα της επιλογής σας τα οποία μπορείτε να βρείτε από εδώ: το Bizman.gr παντού!

Αφήστε μια απάντηση