Χριστούγεννα…; Μια μικρή ιστορία της Millany Kelly Green

Κάτι το οποίο μου αρέσει πολύ να κάνω είναι να διαβάζω λογοτεχνία. Τελευταία είναι ίσως η καλύτερη μου εποχή για αυτό γιατί βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο να διαβάσω μερικά κείμενα που ήθελα. Μέσα σε αυτά είναι τα κείμενα της Millany Kelly Green. Πήγα λοιπόν στην σελίδα της στο Wattpad (εξαιρετική εφαρμογή) και εκεί επέλεξα από τα κείμενά της το “Χριστούγεννα…;” φυσικά γιατί ο τίτλος ήταν της εποχής.

Ένα κείμενο που θα μπορούσες να το πεις και λίγο κυνικό, αν δεν περιέγραφε μια πολύ ζωντανή πραγματικότητα. Η πρωταγωνίστρια αναρωτιέται μέσα σε όλα όσα ζει στην καθημερινότητά της που την ταλαιπωρεί πραγματικά “Καλά Χριστούγεννα; Που είναι τα Χριστούγεννα για να καταλάβω;” Αυτό με άγγιξε καθώς πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έπρεπε να πιέσω και εγώ τον εαυτό μου (κυρίως για χάρη των παιδιών) να χαλαρώσω σε γιορτές και να μην τις υπονομεύσω άθελά μου όπως πολύ σωστά λέει η συγγραφέας.

Αντικατοπτρίζει επίσης με εικόνες και σε μία φράση πολύ ωραία τον φόβο και τον παραλογισμό που ζήσαμε όλοι τα τελευταία χρόνια. Πόσο εύκολα όλοι μας αλλάξαμε και σε κάποιες περιπτώσεις αγριέψαμε.

Η συνάντηση της πρωταγωνίστριας όμως με έναν κύριο μάλλον θα αλλάξει την οπτική της. Για να είμαι ειλικρινής την χρειάζομαι και εγώ μια τέτοια συνάντηση, όμως μιας και είναι ίσως σπάνιες, θα αρκεστώ στην ανάγνωση ξανά της μικρής ιστορίας “Χριστούγεννα….;” από την Millany Kelly Green

Σας προτείνω λοιπόν να γνωρίσετε την πολύ ενδιαφέρουσα συγγραφέα αυτή, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και μερικές ημέρες ηρεμίας.

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση