Εργαλεία για Bloggers και όχι μόνο.

Για έλεγχο και προώθηση περιεχομένου.

Ways-to-Promote-Your-Blog-Using-Social-Media-MainPhotoΔεν είναι εύκολο για κάποιον να διατηρεί ένα μπλογκ και να προωθεί τα άρθρα του σε όλο το πλέγμα των social media και όχι μόνο ταυτόχρονα αναλύοντας τα αποτελέσματα του περιεχομένου που δημιουργεί. Μερικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καλύτερη διαχείριση και ανάπτυξη της σελίδας σας είναι τα παρακάτω και μπορεί να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι από εδώ και πέρα.

 

SocialCrawlitics . Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να δείτε ποιες από τις αναρτήσεις έχουν την μεγαλύτερη ανταπόκριση και προώθηση στα socialmediaαπό τους αναγνώστες σας. Σαν αποτέλεσμα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι είναι αυτό που ζητάει περισσότερο το κοινό σας και να επενδύσετε σε τέτοια άρθρα.

Canva . Είναι πάρα πολύ γνωστό ότι ο κόσμος αρέσκεται περισσότερο στην εικόνα παρά στο κείμενο. Με το εργαλείο αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε εύκολα απλές εικόνες και να δώσετε πνοή στις αναρτήσεις σας. Εύκολο στην χρήση και μπορεί να κάνει την διαφορά.

dlvr.it . Όταν έχετε έτοιμο ένα πλέγμα από socialmediaγια να προωθήσετε το περιεχόμενο από την σελίδα ή το blog σας τότε είναι λίγο μπελάς να το ανεβάζετε σε όλα ξεχωριστά και πολλές φορές δεν το κάνετε με αποτέλεσμα να ατροφεί ένα από αυτά. Με το παραπάνω εργαλείο αυτοματοποιείτε την διαδικασία αυτήν και όχι μόνο. Το dlvr.it δείχνει επίσης και τα στατιστικά των αναρτήσεων που προωθεί δίνοντάς σας και μια εικόνα για την αποτελεσματικότητά τους.

SocialOomph . Εάν θέλετε να ξαναποστάρονται οι αναρτήσεις σας μετά από λίγο καιρό, το SocialOomph είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε την διαδικασία. Μπορείτε έτσι να ξαναστέλνετε χρήσιμο υλικό σε χρονικά διαστήματα που εσείς θα θέσετε.

WordPress SEO . Μια σελίδα για αυτούς που χρησιμοποιούν WordPress. Δίνει καλά στατιστικά και ενημερώνει για το τι λείπει από τις αναρτήσεις σας για να προωθηθούν καλύτερα από την Google. Προσοχή είναι πρόσθετο στην σελίδα σας. 

Alexa. com Για να βλέπετε συχνά την θέση στην οποία κατατάσσεται η σελίδα σας στην δωρεάν παροχή του και για πραγματικά εντυπωσιακά στατιστικά με μεθόδους ανάπτυξης στην πληρωμένη έκδοση.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα εντυπωσιακά προγράμματα για καλύτερες αναρτήσεις στις σελίδες σας και περιμένουμε να μας τα αναφέρετε!

Μέχρι τότε καλή τύχη σε όλους.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση