Γιατί Ευεξία και Πωλήσεις;

Ένα νέο newletter είναι πάντα μία πρόκληση. Θα πάει καλά; Θα έχει τις πληροφορίες εκείνες που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους που ακολουθούν την σελίδα; Θα αρέσει σε εμένα να ασχολούμαι με αυτό για αρκετό διάστημα; Όλα αυτά τα ερωτήματα με απασχολούν τους τελευταίους μήνες. Όμως, μετά από την σειρά σεμιναρίων που έκανα με την Νικολέτα Αντωνιάδου με τίτλο “Ευεξία και πωλήσεις” και την ανταπόκριση που αυτά είχαν είμαι πλέον σίγουρος και ξεκινάμε!

Οι πωλήσεις και η παραγωγικότητα είναι αυτό που λέμε το “φόρτε” μου. Είναι 2 θέματα που αγαπώ και πάνε παρέα, χέρι χέρι, το ένα με το άλλο. Μαζί τους όμως, ειδικά τα τελευταία χρόνια που μεγάλωσα και λίγο παραπάνω πάει και ένα τρίτο, η Ευεξία. Αυτό το τρίτο θέμα, η Ευεξία εξελίσσεται σε πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια στην ζωή μου.

Το βρίσκω όλο και δυσκολότερο να πουλάω σωστά ή να είμαι παραγωγικός εάν εγώ ο ίδιος δεν είμαι καλά, εάν δεν έχω την απαραίτητη ευεξία. Προσπαθώντας λοιπόν για το καλύτερο κατάλαβα ότι δεν είναι τόσο εύκολο για να είμαι καλά χωρίς βοήθεια, απλά δεν…βγαίνει. Τι βοήθεια όμως;

Εκεί μίλησα με την ειδικό για την Ευεξία Νικολέτα και μου πρότεινε τα συμπληρώματα διατροφής Nutrilite. Διστακτικός πολύ γιατί η Nutrilite είναι μέρος την εταιρίας Amway που είναι εταιρία Δικτυακού μάρκετινγκ, ξεκίνησα με μια απλή πολυβιταμίνη. Δεν θα πω ψέματα, στην αρχή δεν ένοιωσα καμία διαφορά, μετά από τους πρώτους μήνες όμως που τελείωσε η πολυβιταμίνη μου και σταμάτησα να παίρνω, τότε αντιλήφθηκα ότι ήμουν πεσμένος και ήταν τότε που αρρώστησα με ίωση κιόλας. Ξεκίνησα λοιπόν πάλι να παίρνω τις πολυβιταμίνες μου αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω μερικές ακόμα. Ήρθαν οι γιορτές, πήρα και μερικά δώρα για τις γυναίκες της οικογένειας από την σελίδα και μια πρωτεΐνη που ήθελα. Η μητέρα μου, που έχει χρόνιο αναπνευστικό πρόβλημα ήθελε να αντικαταστήσει τις χλωρίνες και της πρότεινα το καθαριστικό της Amway που την έσωσε. Κάπως έτσι έφτασα να αντικαταστήσω πολλά προϊόντα καθημερινής χρήσης με προϊόντα της εταιρίας και να βλέπω πόσο καλά είναι.

Ο λόγος λοιπόν που αποφάσισα να ξεκινήσω το νέο μου Newsletter “Ευεξία και Πωλήσεις” είναι γιατί είμαι σίγουρος πλέον ότι η Ευεξία είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια των πωλήσεων αλλά και της παραγωγικότητας και μπορώ άφοβα να μιλήσω για προϊόντα που και εγώ χρησιμοποιώ για να βελτιώσω την δική μου ζωή.

Μία φορά την εβδομάδα λοιπόν θα στέλνω ένα email με θέματα για την ευεξία και ίσως κάποιο από τα προϊόντα αυτά. Εάν επιλέξετε να γίνετε πελάτης και να αγοράσετε κάποιο από αυτά θα έχω μια μικρή προμήθεια και εγώ. Επίσης εάν σας ενδιαφέρει να έχετε ένα συμπληρωματικό εισόδημα από μια τέτοια επιχείρηση μπορούμε να μιλήσουμε!

Καλή μας αρχή λοιπόν!

Το κείμενο περιέχει τις προσωπικές απόψεις του συγγραφέα και είναι ενημερωτικού περιεχομένου. Δεν είναι ιατρικές συμβουλές και δεν πρέπει να κάνετε τίποτα χωρίς να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

Αφήστε μια απάντηση