Ιδέες για μάρκετινγκ την εποχή του Πάσχα

Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

 

Easter marketingΠασχαλιάτικα αυγά με δώρα.

Προσκαλέστε τους πελάτες σας με sms, mail, ή από την σελίδα σας στο Facebook, να περάσουν από την επιχείρησή σας και να πάρουν ένα αυγό το οποίο θα περιέχει δωράκι έκπτωσης, ή δωρεάν προϊόν ή οτιδήποτε! Θα γεμίσει η επιχείρηση κόσμο μέρος του οποίου μπορεί να τον είχατε χάσει στο παρελθόν.

 

 

Ο Λαγός.

Για να προσελκύσετε παιδιά νοικιάστε ένα κουστούμι από λαγό και ντύστε κάποιον να στέκεται έξω από το μαγαζί και να μοιράζει τα αυγά σας. Είναι λίγο άκομψο αλλά έχει αποτέλεσμα με τα μικρά παιδιά που λατρεύουν τέτοιες εκδηλώσεις.

 

Κάρτες.

Στείλτε κάρτες στους τακτικούς πελάτες με ένα προσωπικό μήνυμα. Όχι κάτι έτοιμο, ίδιο για όλους, φαίνεται και δεν χτυπάει καλά. Σε όσους πελάτες έχετε το email τους στείλτε ηλεκτρονική κάρτα, αν σας το επιτρέπει ο αριθμός όμως με προσωπικό επίσης μήνυμα. Τα email έχουν 1 με 2% απόδοση και θεωρούνται η φθηνή λύση αλλά είναι σίγουρα καλύτερη από το τίποτα.  

 

Κρασί.

Για τους καλούς (ενήλικες) συνεργάτες μπορείτε μαζί με την κάρτα να στείλετε και ένα μπουκάλι κρασί και να τους ευχαριστήσετε για την συνεργασία σας.

 

Να είστε λίγο προσεκτικοί με τις κινήσεις σας τις Άγιες αυτές μέρες γιατί στην χώρα μας το Πάσχα είναι εβδομάδα των Παθών και όχι Happening. Θέλει διακριτικότητα η όποια κατεύθυνση μάρκετινγκ ακολουθήσει η επιχείρησή σας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση