Μαθαίνοντας στο αυτοκίνητο

Αυτό το άρθρο θα μπορούσε πολύ εύκολα να ονομαστεί “Πως μπορείς να γίνεις ειδικός στον τομέα σου και να διαπρέψεις επαγγελματικά.”

Γιατί; Γιατί η γνώση που μπορεί να πάρει κάποιος μέσα στο αυτοκίνητο ή το λεωφορείο σε καθημερινή βάση μπορεί να του αλλάξει την ζώη.

 

 

Είμαστε στο αυτοκίνητο πολλές ώρες κάθε μέρα. Πριν λίγες μέρες μου ήρθε ένα email από την Google όπου σαν Contributor στους Χάρτες της μου δίνει κάποια στατιστικά. Για τον μήνα Δεκέμβριο λοιπόν, που είχα 15 μέρες άδεια και το αυτοκίνητο δεν κουνήθηκε, πέρασα λέει 47 ώρες μέσα σε αυτό! Το βλέπουν αυτό προφανώς από την χρήση του GPS. Αυτό για μένα σημαίνει ότι για 47 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μάθαινα νέα πράγματα και εκπαιδευόμουν στις πωλήσεις! Και αυτό γιατί μέσα στο αυτοκίνητο πολύ σπάνια παίζει κάτι διαφορετικό από σεμινάρια, podcast και mp3 με βιβλία που με βοηθάνε να είμαι καλύτερος σε αυτό που κάνω και να έχω την ψυχολογία που θέλω!

car stats.PNG

Το μαγικό είναι ότι μια φορά τον μήνα μόνο αλλάζω αυτά που έχω μέσα το στικάκι μου με αποτέλεσμα να ακούω πολλές φορές τα ίδια πράγματα και να τα μαθαίνω πραγματικά!

 

Εάν υποθέσουμε, πολύ συντηρητικά, ότι όλοι περνάμε περίπου 2 ώρες την ημέρα στο αυτοκίνητο, το λεωφορείο, ή περιμένοντας σε κάποια ουρά, αυτό είναι τουλάχιστον 60 ώρες τον μήνα, και συνολικά 660 ώρες τον χρόνο! Πόσα πράγματα μπορεί να μάθεις μέσα σε έναν χρόνο εάν αυτές τις ώρες δεν ακούς ειδήσεις ή αθλητικά ή μόνο μουσικά αλλά ακούς κάτι που θα σε βελτιώσει ή θα σου αναπτύξει τις δεξιότητες που θέλεις; Επειδή το έχω κάνει και το έχω ζήσει προσωπικά τα τελευταία χρόνια θα σου πω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα σε μια επιτυχημένη και μια άσκοπη ζωή…

 

Παραθέτω μερικές πηγές από όπου μπορείς να κατεβάσεις και να ακούσεις διάφορα:

https://soundcloud.com (Αγγλικά) μπορείς να κατεβάσεις τα podcast εγκαθιστώντας το soundcloud downloader σαν πρόσθετο στον browser σου.

 

https://www.mixcloud.com/ Παρόμοιο με το παραπάνω. Εκεί θα βρείτε και το δικό μας Podcast: https://www.mixcloud.com/yiannis-miliatsis/

 

YouTube. Μπορείς να βρεις πάρα πολλά βιβλία και άλλα (κυρίως στα αγγλικά). Μπορείς να κατεβάσεις video και mp3 χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα όπως το http://www.flvto.biz/

 

https://www.audible.com/ Είναι υπηρεσία της Amazon και έχει πάρα πολλά βιβλία στα αγγλικά. Είναι επί πληρωμή με περίπου 14€ τον μήνα.

 

Δείτε επίσης τα 2 μας σεμινάρια σε mp3 που μπορείτε να κατεβάσετε από το eshop μας.

 

Οι επιλογές (ειδικά εάν γνωρίζει κάποιος αγγλικά) είναι πάρα πολλές. Μην χάνεις τον χρόνο σας άσκοπα. Μην αφήνεις τα αποτελέσματα σου στην τύχη. Μπορείς να κάνεις και να γίνεις πολλά περισσότερα!

 

Αφήστε μια απάντηση