«Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρωταγωνιστής το 2023» Αλεξανδρούπολη 28/11/2022

«Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρωταγωνιστής το 2023» Αλεξανδρούπολη 28/11/2022

Η Insurance Innovation και η κλαδική ενημερωτική ιστοσελίδα insuranceforum.gr, ανακοινώνουν την διεξαγωγή ημερίδας στην Αλεξανδρούπολη με θέμα «Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρωταγωνιστής το 2023». H ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 17:00 μ.μ. στο Astir Egnatia Hotel.

Αντικείμενο της εκδήλωσης είναι η κανονιστική συμμόρφωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, οι νέες τάσεις στην ψηφιακή οργάνωση των ασφαλιστικών γραφείων, η χρήση έξυπνων εργαλείων για τη βελτίωση της καθημερινότητας των επαγγελματιών και η αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Θράκης στη διάρκεια της οποίας θα αναλυθούν μεταξύ άλλων:

📍Πώς τα ψηφιακά εργαλεία μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, να τους εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο, να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους και να συμβάλλουν στην ενίσχυση του πελατολογίου τους;

📍Χρήσιμα tips για την προώθηση του ασφαλιστικού μας γραφείου μέσω των ψηφιακών εργαλείων

📍IDD & GDPR: Πώς θα οργανώσει ένας επαγγελματίας τα έντυπα και τις διαδικασίες που αφορούν τις νέες νομοθεσίες.

📍Τα κρυφά σημεία του GDPR και πώς θα ασφαλίσουμε τα δεδομένα των πελατών μας

📍Πώς θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα έντυπα της IDD σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία.

Ομιλητές της ημερίδας είναι ο κ. Γιώργος Μαυρέλης, CEO Apeiron Insurance Project, ο κ. Κωνσταντίνος Βακίδης, COO Apeiron Insurance Project, η κα. Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services Experto Crede Consultants και ο κ. Γιάννης Μηλιάτσης, Founder, bizman.gr & Σύμβουλος Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με finger cocktail και networking για όλους τους συμμετέχοντες.Την ημερίδα θα συντονίσει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Founder, Insurance Innovation.

Eξασφαλίστε δωρεάν τη θέση σας στο συνέδριο, κάνοντας προεγγραφή https://docs.google.com/…/1sGTa_LJVsMrGjgC4sy4…/edit

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2315311282

Αποκλειστικοί Xορηγοί Ημερίδας: Apeiron Insurance Project, Yellow Project

Χορηγοί Επικοινωνίας: e-evros.gr, The Insurer, insuranceforum.gr

Υποστηρίζουμε ένα ασφαλές δίκτυο με έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση