Ο κανόνας 90 – 90 – 1

Που ίσως αλλάξει την ζωή σας.

 

work-productivityΕίναι δύσκολο… Σήμερα είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος στα όνειρά του και να προσπαθήσει να τα κάνει πραγματικότητα. Χρειάζεται να ξεπεράσει κανείς όλες τις δυσκολίες, την κρίση, τους γύρω που δεν πιστεύουν στην εικόνα που έχει στο μυαλό του και θέλει να κάνει πραγματικότητα, το ίδιο του τον εαυτό…. τον χειρότερο δαίμονά του. Αυτόν που του ψιθυρίζει στο αυτί ότι δεν θα τα καταφέρει, ότι αφού δεν τα κατάφερε πριν για ποιον λόγο προσπαθεί; Αυτόν που του λέει να κάτσει λίγο στον καναπέ πριν φύγει για την προπόνηση και δεν πάει ποτέ τελικά. Αυτόν που πρέπει να μάθει να μην ακούει τόσο πολύ γιατί τον περισσότερο καιρό κάνει αρνητικές σκέψεις. Τον εαυτό του.

 

 

Πέφτοντας πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Robin Sharma είπα να μοιραστώ μαζί σας μια μέθοδο που μπορεί σε κάποιους να ταιριάξει και να τους βοηθήσει να φτάσουν ποιο κοντά στα όνειρά τους. Αυτός είναι ο κανόνας 90-90-1.

 

Για τις επόμενες 90 μέρες αφιέρωσε τα πρώτα 90 λεπτά στην δουλειά σου για να την μία και καλύτερη ευκαιρία στην ζωή σου. Τίποτα άλλο. Κανέναν περισπασμό. Απλά κάνε αυτό που πρέπει να γίνει. Τελεία.

Ο Sharma προτείνει να μην δίνουμε τις πιο παραγωγικές μας ώρες σε ασήμαντες εργασίες:

Μην κάνετε ανούσιες δουλειές το πρωί. Ελέγξτε τα email αργότερα. Κάντε τα τηλεφωνήματα το μεσημέρι. Σερφάρετε στο δίκτυο το βράδυ.

Δεν ξέρω αν είναι αυτό που θα σας βοηθήσει, το ελπίζω. Αυτό που ξέρω από πρώτο χέρι είναι ότι τα όνειρα μας έρχονται πολλές φορές σε κακές εποχές και το να περιμένει κανείς να καλυτερεύσουν αυτές είναι παντελώς ανώφελο. Πρέπει να μην περνάει μέρα που να μην κάνουμε κάτι για να τα πλησιάσουμε. Πρέπει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και όταν ο ίδιος μας ο εαυτός προσπαθεί να μας σταματήσει να βασιζόμαστε στις συνήθειες που έχουμε καλλιεργήσει για να τον ξεπεράσουμε.


Καλή τύχη σε όλους.

 

Αφήστε μια απάντηση