Παρουσίαση βιβλίου Πως να χτίσεις τον Ψηφιακό σου Εγκέφαλο, από τον Μηλιάτση Γιάννη

Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου Πως να χτίσεις τον Ψηφιακό σου Εγκέφαλο από τον Μηλιάτση Γιάννη στον υπέροχο χώρο του Coffice Thessaloniki. Εκεί ο συγγραφέας παρουσίασε τον πρώτο αυτό οδηγό της σειράς No Bullshit Guides μαζί με ένα εκλεκτό πάνελ καλεσμένων που μίλησαν τόσο για τον ίδιο όσο και για το βιβλίο.

Τι είναι οι No BS Guides;

Χωρίς περιττές πληροφορίες που δεν μας βοηθούν, χωρίς θεωρίες που δεν δουλεύουν στην Ελληνική πραγματικότητα, αυτοί είναι οι No Bullshit Guides. Όλες οι πληροφορίες είναι δοκιμασμένες! Όσο η τεχνολογία γίνεται όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τόσο αρχίζουμε και έχουμε ανάγκη να κάνουμε σωστή Διαχείριση Προσωπικής Γνώσης. Όλοι έχουμε ήδη έναν ψηφιακό εγκέφαλο ο οποίος όμως έχει διάσπαση πληροφορίας και περισσότερο μας δυσκολεύει παρά μας διευκολύνει στην καθημερινότητα.

Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθουμε τις βασικές αρχές για να χτίσετε τον ψηφιακό σας εγκέφαλο σωστά, να τον κάνετε να δουλεύει για εσάς και να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία όπως μας την υποσχέθηκαν, σαν τον πολύ καλό βοηθό στην ζωή μας.

Στο πάνελ ήταν οι:

  • Βασιλειάδης Αριστείδης, επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρίας Insurance Innovation Πρόεδρος του ΣΔΑΕ
  • Γιάννης Kyana Βασιλειάδης, επιχειρηματίας, Ιδιοκτήτης της εταιρίας KYANA Professional Hair Products
  • Έλλη Καλησώρα Founder της ART HOUSE by ellikalisora

Το πάνελ συντόνισε η Ευαγγελία Τζιάκα δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια της www.bookguru.gr

Δείτε μερικές όμορφες στιγμές από την παρουσίαση!

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις Bookguru.gr

Δείτε και το νέο trailer του βιβλίου εδώ:

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση