Προ-κράτηση του Πως να Χτίσεις τον Ψηφιακό σου Εγκέφαλο

Σε λίγες ημέρες βγαίνει ο 1ος οδηγός No BS! Είναι πλέον ανοιχτή η προ-κράτηση του Πως να Χτίσεις τον Ψηφιακό σου Εγκέφαλο! Το Bizman.gr λοιπόν και ο Γιάννης Μηλιάτσης θέλουν την βοήθειά σας. Κάντε σήμερα την δική σας προ-κράτηση ή προαγορά του οδηγού είτε από την σελίδα της Bookguru.gr

Τι είναι οι No BS Guides;

Χωρίς περιττές πληροφορίες που δεν μας βοηθούν, χωρίς θεωρίες που δεν δουλεύουν στην Ελληνικήπραγματικότητα, αυτοί είναι οι No Bullshit Guides. Όλες οι πληροφορίες είναι δοκιμασμένες! Όσο η τεχνολογία γίνεται όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τόσο αρχίζουμε και έχουμε ανάγκη να κάνουμε σωστή Διαχείριση Προσωπικης Γνώσης. Όλοι έχουμε ήδη έναν ψηφιακό εγκέφαλο ο οποίος όμως έχει διάσπαση πληροφορίας και περισσότερο μας δυσκολεύει παρά μας διευκολύνει στην καθημερινότητα.

Σε αυτόν τον οδηγό θα μάθουμε τις βασικές αρχές για να χτίσετε τον ψηφιακό σας εγκέφαλο σωστά, να τον κάνετε να δουλεύει για εσάς και να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία όπως μας την υποσχέθηκαν, σαν τον πολύ καλό βοηθό στην ζωή μας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε την κράτησή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Μηλιάτσης Γιάννης

Founder of www.Bizman.gr  #Productivity , #running, #Sales #training and #blogging makes me happy!!! Εκπαιδευτής Πωλήσεων και Παραγωγικότητας. Ο στόχος μου είναι να βοηθάω καθημερινά τους ανθρώπους να βελτιώσουν τον εαυτό τους και την επιχείρησή τους. ClickUp Expert. 

 

Αφήστε μια απάντηση