Το Salesforce.com ενσωματώνει τις εφαρμογές Chatter στο CRM software του.

 

Eπίσης το Salesforce εμπλουτίζει τις ενέργειες που οι χρήστες των Chattermobile apps μπορούν να κάνουν στο activity stream.

salesforceΤο Salesforce.com θα αναβαθμίσει το εταιρικό κοινωνικό δίκτυο (ESN) με το όνομα Chatter για το περιβάλλον iOSκαι για πρώτη φορά θα κάνει διαθέσιμο το ανάλογό του για το περιβάλλον Android. Και οι δύο νέες εφαρμογές θα έχουν δυνατότητα συνεργασίας με το κυρίως πρόγραμμα της εταιρίας.

 

Οι δύο εφαρμογές θα δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των  λογαριασμών CRM που είναι αποθηκεμένοι στο Salesforce.com και να μπορούν να κάνουν μια πληθώρα ενεργειών από το activitystream του Chatter μέσα από το περιβάλλον εργασίας των δύο εφαρμογών.

Μια νέα λειτουργία ‘εκδότη’ θα επιτρέπει στους χρήστες του Chatter για κινητά να δημιουργούν και να επεξεργάζονται ειδοποιήσεις καθώς επίσης και να δημιουργούν εργασίες, να επεξεργάζονται ένα συμβόλαιο, να θέτουν ερωτήματα και να διαχειρίζονται εργασίες.

Κάποιες από τις καινούργιες λειτουργίες θα είναι έτοιμες την ερχόμενη Τρίτη και άλλες θα ενεργοποιηθούν το δεύτερο μισό του έτους.

Το στέλεχος της Salesforce.com Michael Peachey είπε ότι υπάρχουν περίπου 200.000 χρήστες Chatter ESNs και ότι η εταιρία αναγνωρίζει ότι η παροχή σύνδεσης μέσω κινητού είναι σημαντική για τους πελάτες της, οι οποίοι περνάνε πολύ γρήγορα πλέον στην ‘κινητή εργασία’ καθώς αυτός είναι ο ‘νέος τρόπος εργασίας’ που αυτές οι εφαρμογές αντιπροσωπεύουν.

chatter

Το Chatter, όπως κάθε άλλη ESN εφαρμογή, παρέχει περιβάλλον εργασίας όμοιο με αυτό του Facebook και του Twitter αλλά προσαρμοσμένο στην εταιρική κουλτούρα και έχοντας ως προτεραιότητα την βελτίωση της εταιρικής συνεργασίας και επικοινωνίας.

Με το Chatter οι εργαζόμενοι μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν εταιρικά προφίλ, να πάρουν μέρος σε γκρουπ συνεργασίας, να συμμετέχουν σε φόρουμ για θέματα της εταιρίας και να οτιδήποτε άλλο!

chatter2

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο

www.salesforce.com 

Αφήστε μια απάντηση