Συνεργασία με τον Παναγιώτη Μήλα

Το Bizman.gr ξεκινάει μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον πολύ ενδιαφέρον Παναγιώτη Μήλα και την σελίδα του www.panagiotismilas.gr Σε αυτήν μπορείτε να διαφημιστείτε και εσείς! Απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας ή επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected] !

Όμως πριν συνεχίσουμε, ποιος είναι ο Παναγιώτης Μήλας;

Ποιός είναι ο Παναγιώτης Μήλας 

Ο Παναγιώτης Μήλας είναι γνωστός ακτιβιστής και φιλόζωος, ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία, αλλά και στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Πρόσφατα, το όνομά του ακούστηκε πολύ, μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό κύριο Βορίδη και τη μετατροπή του νόμου του βασανισμού ζώων σε κακούργημα.  Επίσης, είναι γνωστός στον χώρο της μηχανής, της γυμναστικής και των τατουάζ.

Η ομάδα Angels

Εδώ και χρόνια διατηρεί την ομάδα Angels, η οποία κάνει έργο κατά της κακοποίησης σκύλου. Ο Παναγιώτης Μήλας έχει φιλοξενηθεί σε πολλές τηλεοπτικές και τον έντυπο τύπο, όπου μιλάει για το έργο του.

Το Project της Αστυνομίας Ζώων

Αυτή την περίοδο συζητάει με δήμους για τη δημιουργία Αστυνομίας Ζώων, έχοντας τη στήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Εμπορίου. Πρόκειται για ένα δικό του project.

Κανάλι στο YouTube

Μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube, όπου έχει 164 χιλιάδες εγγεγραμμένους προωθεί φιλανθρωπικό και φιλοζωικό έργο. Επίσης περιέχει και υλικό από τα ενδιαφέροντα του ίδιου (όπως μηχανή, γυμναστική, τατουάζ)

Η Συμμορία των Αγγέλων

Γνωστή έχει γίνει και η ιντερνετική του εκπομπή “Συμμορία των Αγγέλων” όπου αναδεικνύει περιπτώσεις ανθρώπων και ζώων που χρειάζονται άμεση οικονομική στήριξη. Mε τη συμμετοχή του κόσμου συγκεντρώνονται οι δωρεές στον προσωπικό λογαριασμό του ανθρώπου που χρειάζεται στήριξη.

Η μηχανή

Ο Παναγιώτης Μήλας διατηρεί μία μηχανή Hayabusa στην οποία έχει κάνει πολλές μετατροπές, με αποτέλεσμα να είναι γνωστή παγκοσμίως.

Τα τατουάζ

Αγαπάει πολύ τα τατουάζ και με την τέχνη αυτή έχει επιλέξει να αποτυπώσει στο σώμα του όλο το έργο του.Η γυμναστική

Είναι άνθρωπος αφιερωμένος στη γυμναστική, την οποία έχει εντάξει εδώ και χρόνια στην καθημερινότητά του.

 

Η ιστοσελίδα

Τον τελευταίο καιρό διατηρεί τη δική του ιστοσελίδα, η οποία είναι προσαρμοσμένη πάνω στα ενδιαφέροντά του και το έργο του. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη σε κάθε άρθρο που δημοσιεύεται σε αυτή.

Οι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ που περιλαμβάνει το site panagiotismilas.gr είναι:

 

 • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 • ΕΣΕΙΣ – ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
 • ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
 • ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ
 • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
 • ΤΑΤΟΥΑΖ
 • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
 • ΤΑΞΙΔΙΑ
 • ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • GAMES NEWS
 • EVENTS – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

 

Social Media

Εκτός από το κανάλι του στο YouTube, όπου έχει 164.000 ακολούθους, στα Social Media διατηρεί τις παρακάτω σελίδες:

Angels Team Athens New – 38.443 ακόλουθοι

Αστυνομία Ζώων (Facebook) – 47.926 ακόλουθοι

Panagiotis Milas (Facebook) – 15.500 ακόλουθοι

Panagiotismilas.gr (Facebook) – 3.685 ακόλουθοι

astinomia.zwwn (Instagram) – 18.400 ακόλουθοι

panagiotismilas.gr (Instegram) – 16.100 ακόλουθοι

Fill out my online form

Αφήστε μια απάντηση