Τηλεφωνικό Ημερολόγιο

 

Για να μην πνιγείτε στα χαρτάκια!

post its computerΤο σκηνικό είναι γνωστό. Γραφείο γεμάτο κίτρινα χαρτάκια κολλημένα παντού με σημειώσεις που χάνονται και πληροφορίες και πωλήσεις που καθυστερούν. Μια πάρα πολύ καλή λύση είναι ένα Τηλεφωνικό Ημερολόγιο στο οποίο θα γίνεται καταγραφή της κλήσης στην κατάλληλη ημέρα, των πληροφοριών και ίσως και της ώρας. Θα αδειάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του γραφείου σας και θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε πιο εύκολα

. Μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφή θέλετε, είτε ψηφιακή είτε τετραδίου. Δείτε μερικές προτάσεις και κάποια από αυτές μπορεί να σας ταιριάξει.

Δερματόδετο βιβλίο. Κάντε το κάτι παραπάνω και θα φαίνεται και καλύτερα στο γραφείο σας. Οποτεδήποτε μιλάτε στο τηλέφωνο θα έχετε ανοιχτό το βιβλίο σας και θα σημειώνετε τις πληροφορίες που θέλετε. Εάν είστε τυπικοί με αυτό το βιβλίο δεν θα χάσετε ποτέ τίποτα από πληροφορίες.

Σπιράλ σημειωματάριο. Για ποιο απλή και γρήγορη λύση, ένα σπιράλ είναι ότι πιο απλό. Με τον ίδιο τρόπο που θα χρησιμοποιείτε το δερματόδετο. Θα σας πρότεινα να προσέξετε λίγο το σπιράλ γιατί εύκολα μπορεί να χαθούν σελίδες.

Χρησιμοποιείστε το ηλεκτρονικό σας ημερολόγιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καινούργιο, παράλληλα με αυτό των εργασιών σας και να το χρησιμοποιείτε κανονικά. Θα χρειαστεί μόνο να το αποθηκεύετε αραιά και που γιατί εάν δεν χρησιμοποιείτε ταχνολογία αποθήκευσης στο σύννεφο μπορεί να χαθούν τα δεδομένα σας.

Το σημαντικό είναι ότι με όποιο τρόπο και να το υλοποιήσετε ένα τηλεφωνικό ημερολόγιο μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ να καθαρίσετε το γραφείο σας και να μην ξαναχάσετε σημαντικά τηλέφωνα και πληροφορίες. 

Καλή συνέχεια σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση