Το Youtube μπορεί πλέον να βάλει διαφημίσεις στα video σας!

Το Youtube μπορεί πλέον να βάλει διαφημίσεις στα video σας!

Πριν λίγες ημέρες ήρθε στο email μου ένα μήνυμα από το Youtube για τους νέους όρους χρήσης. Πλέον περνάω ελάχιστο χρόνο και σκανάρω τέτοια email γιατί πολλές φορές κρύβουν πολύτιμη πληροφορία. Και αυτό είχε κάτι πολύ ενδιαφέρον! Πλέον, ακόμα και εάν δεν έχει εγκριθεί ο λογαριασμός σας για monetization (για το πρόγραμμα συνεργατών του Youtube), δηλαδή για να βγάζετε χρήματα από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο κανάλι σας, το Youtube μπορεί να βάζει διαφημίσεις και να μην σας δίνει φυσικά μέρος το κερδών, καθώς δεν το δικαιούστε!


Συγκεκριμένα λέει

Δικαίωμα δημιουργίας εσόδων του YouTube: Το YouTube έχει το δικαίωμα να δημιουργεί έσοδα από ολόκληρο το περιεχόμενο στην πλατφόρμα και ενδέχεται να εμφανίζονται διαφημίσεις σε βίντεο από κανάλια που δεν ανήκουν στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube.

Πέρα λοιπόν από τις μεγάλες αυξήσεις στον χρόνο της διαφήμισης, τις διπλές διαφημίσεις και λοιπά, το πλάνο του Youtube για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη κερδών από την πλατφόρμα προχωράει ακάθεκτο! Ενδιαφέρον δεν νομίζετε;


Το email που μου ήρθε:

Αφήστε μια απάντηση